Rapeat röstit sopivat pikkunälkään
Kun tekee mieli vähän jotain suolaista hyvää, tee röstejä.
Kun tekee mieli vähän jotain suolaista hyvää, tee röstejä.
Kun tekee mieli vähän jotain suolaista hyvää, tee röstejä.
Röstit ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan varsin mainio ruoka. Tarvitset perunoita, suolaa ja pippuria sekä paistamiseen öljyä. Sekaan raastettu juusto tekee rösteistä vielä astetta maukkaammat.
Röstien herkullisuus piileekin niiden rapeudessa. Rapsakat röstit syntyvät, kun puristat perunaraasteesta ylimääräisen nesteen pois, muuotoilet massasta riittävän ohuita lättyjä ja paistat niitä sopivan kuumalla pannulla muutaman minuutin molemmin puolin.
Röstit ovat siitä varsin näppäriä, että niiden mieto makumaailma antaa tilaa monenlaisille lisukkeille. Esimerkiksi mäti-lohiherkun kanssa tarjottuna niistä syntyy varsin salonkikelpoinen tarjottava vaikka syksyisiin illanistujaisiin.
Röstit ja maukkaat lisukkeet:
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous