
Salaattia vai spagettia? Kokeile lohi-kesäkurpitsapastaa

Ohueksi nauhaksi suikaloidussa kesäkurpitsassa yhdistyy salaatin keveys ja pastan herkullisuus. Se täyttää vatsan, mutta jättää kevyen olon.
Parhaat kasvissuikaleet syntyvät juuressorvilla tai julienneraastimella, mutta myös kuorimaveistä voi käyttää paremman puutteessa. Jätä vetinen siemenkota käyttämättä ja paista kesäkurpitsaa pannulla vain hetki, jotta suikaleet säilyvät napakoina.
Raikas lohi-kesäkurpitsapasta ei enempiä kastikkeita kaipaa. Ripaus chiliä, tilkka sitruunamehua ja kourallinen tuoretta salviaa riittää mainiosti herauttamaan veden kielelle.
Kesäkurpitsaa tai lohta isompaan ja pienempään nälkään:

Vähähiilihydraattinen ”pasta”: Kesäkurpitsaa yrttiöljyn ja fetan kera

Kesäkurpitsaa ja macadamiapestoa

Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous