Hedelmäopas 3.1.2017

Sesongin maku: 3 x sitrussalaatti

Teksti: Leena Kalliokoski Kuvat: Otavamedia
Hedelmätiskit pullottelevat appelsiineista ja muista sitruksista. Kokosimme kolme piristävää salaattireseptiä.

Hehkeä sisilialainen sitrussalaatti on todellinen vitamiinipommi. Tarjoa herkullinen sitrussalaatti alkuruokana hyvän leivän, vaikkapa focaccian kanssa.

teresan sitrussalaatti

Teresa Välimäen raikas sitrussalaatti hehkuu kevään väreissä ja saa täyteläisyyttä ja makua kanelilla maustetusta jogurttikastikkeesta. Minttusokeri viimeistelee salaatin raikkaan maun.

Appelsiini-pähkinäsalaatti

Appelsiini-pähkinäsalaatti toimii kevyenä lounaanakin. Saksanpähkinöistä saa aimo annoksen proteiinia ja makua salaattiin. Kastikkeena toimii tilkka oliiviöljyä.

Katso myös:

Sitrus-fenkolisalaatti

Sitrus-fenkolisalaatti

Sitrusjuoma

Aamiaiseksi paahdettua sitrushedelmää ja minttusokeria

Sitrussiika

Kotiliesi.fi: Sitrushedelmät sopivat moneen ruokaan

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi