Sesongin terveelliset kestohitit: kokeile sienipyttipannua - vain 140 kilokaloria!
Nyt kokataan syksyn maittavimmista raaka-aineista. Sienet, juurekset, riista ja syksyn supermarja puolukka tarjoavat parastaan. Poimi herkulliset reseptit.
Nyt kokataan syksyn maittavimmista raaka-aineista. Sienet, juurekset, riista ja syksyn supermarja puolukka tarjoavat parastaan. Poimi herkulliset reseptit.
Nyt kokataan syksyn maittavimmista raaka-aineista. Sienet, juurekset, riista ja syksyn supermarja puolukka tarjoavat parastaan. Poimi herkulliset reseptit.
Sienistä, sipulista ja juureksista syntyy maittava pyttipannu, joka höystetään ja mehevöitetään terveellisellä lehtikaalilla. Tämä sieni-juurespyttipannu sopii hyvin keventäjän ruokavalioon. Helppo arkiruoka, joka syntyy hetkessä.
Keitto on keventäjän herkkua. Tämän maukkaan kalakeiton pohjana ovat juurekset. Käytä kalakeitossa erilaisia kasviksia ja kalalajeja saatavuuden mukaan.
Trendikäs punajuuri on monikäyttöinen juures. Sen vahvuuksia ovat upea väri ja maukas aromi. Punajuurista ja hirvenjauhelihasta valmistuvat mehukkaat lindströminpihvit. Jos haluat mahdollisimman kevyet pihvit, valitse hirvenjauheliha, jonka rasvaprosentti on 6-7.
Puolukka on metsien terveysmarja. Se sisältää paljon terveydelle hyviä ainesosia. Jälkiruuaksi paistetaan puolukoista ja mantelijuomasta pannari.
Sadonkorjuuajan parasta antia: Juuresröstit ja paistettuja sieniä
Puolukka x 9 – poimi parhaat reseptit
Herkkuja omenasta – 10 tapaa hukata omenasato
Kotiliesi.fi: Suppilovahveroresepti x 6
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous