sitruuna-rosepippuriricottaa ja grillattua leipää
Mitä tänään ruoaksi?

Sitruuna-rosepippuriricottaa ja grillattua leipää – raikkaan rapsakka kesäherkku

Grillissä rapsakoituneet patonkiviipaleet saavat päällensä pehmeän täyteläisen ja raikkaan ricottalevitteen.
Teksti: Hanna Kuusisalo + resepti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi
sitruuna-rosepippuriricottaa ja grillattua leipää

Sitruuna-rosepippuri-ricottajuustolla kruunatut grillissä paahtuneet leivät ovat mainiota seurusteluruokaa, mutta toimivat myös maukkaana alkupalana. Mehevän tomaattisalaatin kera tarjottuna saat niistä jo kevyen kesäillan aterian. Kylkeen vielä lasi viiniä ja viikonlopun voi julistaa alkaneeksi.

Rapsakoita leipiä ja täyteläisiä levitteitä:

ricottaskonssit ja mustikkaricottavoi

Ricottaskonssit ja mustikkaricottavoi

Hernepesto_Mozzarellabruschettat

Hernepesto-mozzarellabruschettat

uunissa paistettu ricottalevite

Uunissa paistettu ricottalevite

Kotiliesi.fi: Vuohenjuustobruschettat

X