Vinkit

Suomalaisen keittokirjan oikeudet myyty ensimmäistä kertaa USA:han

Virpi Mikkosen Kiitos hyvää -kirjan (Otava) oikeudet on ostanut amerikkalainen Weldon Owen-kustantamo.

Teksti:
Leena Kalliokoski

Virpi Mikkosen Kiitos hyvää -kirjan (Otava) oikeudet on ostanut amerikkalainen Weldon Owen-kustantamo.

”Annoin Weldon Owenin toimittajalle Kiitos hyvää -kirjan viime kesänä New Yorkissa. Kustantamosta otettiin pian sen jälkeen yhteyttä ja he olivat valmiita tekemään kanssani kustannussopimuksen”, kertoo Virpi Mikkonen.

”Tunnelmat ovat nyt todella innostuneet. On mahtavaa päästä levittämään uuden ajan suomalaista herkuttelukulttuuria ison kustantamon kautta Jenkkeihin ja muualle maailmaan. Toivottavasti voin samalla raivata tietä myös muille kotimaisille ruokakirjailijoille, sillä ruokakirjojemme taso on todella kova ja ne ansaitsisivat nousta ihmisten tietoisuuteen myös Suomen rajojen ulkopuolella”, Virpi Mikkonen jatkaa.

Kiitos Hyvää pikaruokaa

Kiitos hyvää -kirja ilmestyy USA:ssa syyskuussa 2016, Suomessa kirja ilmestyi tammikuussa 2015.

Kiitos hyvää –kirjan leivonnaiset, makeiset, juomat ja lisukkeet on valmistettu ilman valkoista sokeria ja gluteenia. Tällä viikolla ilmestyy Virpi Mikkosen Kiitos hyvää Pikaruokaa -kirja, jossa on alle vartissa valmistuvia ruokia ja muutaman raaka-aineen reseptejä. Nämäkin pikaruoat valmistuvat ilman valkoista sokeria, gluteenia ja maitotuotteita.

Kuvat: Otava

 

X