Mainos

Suomen makein jäätelö on löytynyt!

Ruoka.fi ja Dansukker haastoivat ruokabloggaajia tekemään Suomen makeimman jäätelön. Äänestyksessä oli mahdollisuus valita oma suosikkinsa 30 herkullisen jäätelöreseptin joukosta. Äänestys on nyt päättynyt ja Suomen makeimman jäätelön resepti löytynyt.

marjasorbetti

Ruoka.fi:n lukijoilla oli haastava tehtävä valita suosikkinsa kaikkien jäätelöreseptien joukosta. Kaikki kisaan osallistuneet reseptit olivat paitsi herkullisia, myös erittäin laadukkaita. Reseptit oli kuvitettu toinen toistaan houkuttelevammilla kuvilla, jotka herauttivat veden kielelle. Kiitos siis kaikille osallistuneille bloggareille, jotka tekivät upeilla resepteillään kisasta ensiluokkaisen! Näistä resepteistä riittää iloa vielä pitkään ja niitä voi edelleen lukea täältä.

Kilpailun kärkikolmikkoon äänestettiin nämä ihastuttavat jäätelöt:

 

1. Kookos-suklaakonvehti

Voittaja

Katso resepti täältä ja tutustu voittajan Lande living -blogiin

 

2. Baileys-valkosuklaajäätelö

Toka

Katso resepti täältä ja lue Onko nälkä? -blogia

 

3. Fazerina-jäätelö

Kolmas

Katso resepti täältä ja lue Kirsin keittiössä -blogia

Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin erilaisia tuotepalkintoja. Onni suosi tällä kertaa seuraavia osallistujia:

Kitchen Aid Artisan -tehosekoitin: Tiia, Tampere

Elisabeth Johanssonin Jäätelö-kirja: Kirsikka, Joensuu

Dansukker-tuotepaketit: Taina, Ylämylly; Kimmo, Hämeenlinna; Helli, Liperi; Matti, Turku; Susanna, Lahti; Päivi, Lievestuore; Petteri, Tampere; Jenni, Lappeenranta; Nina, Oulu; Ville, Kangasniemi

Palkinnot toimitetaan elokuun aikana.

GlukoosisiirappiGlukoosisiirappi, Dan sukker

Dansukker Glukoosisiirappi on mainio apu kotikokkaajalle. Sen avulla voit tehdä samettisen pehmeääkotijäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Glukoosisiirappi sopii myös makeisten, kuten toffeen, fudgen, vaahtokarkkien ja kovien karamellien valmistamiseen, sekä leivontaan ja ruoanlaittoon.

Glukoosisiirappi estää suurten jääkiteiden muodostumista jäädytetyissä jälkiruoissa. Tämän ansiosta jäätelöön ja sorbettiin saadaan oikeanlainen hileetön suutuntuma ja pehmeä, suussa sulava rakenne. Kotitekoisissa makeisissa glukoosisiirappi säätelee tavallisen sokerin kiteytymistä, jolloin syntyy toffeelle ja fudgelle luonteenomainen koostumus. Kastikkeisiin ja marinadeihin glukoosisiirappi antaa ryhtiä ja rakennetta.

Dansukker Glukoosisiirappi on valmistettu vehnätärkkelyksestä. Se sisältää glukoosia, maltoosia sekä pitkäketjuisia sokereita. Maultaan se on vähemmän makeaa kuin tavallinen siirappi. Glukoosisiirappi on gluteeniton.

Läpinäkyvään muovipulloon on painettu desilitramitoitus. Tippalukollinen korkki helpottaa annostelua ja sen ansiosta glukoosisiirapin käyttö on siistiä. Pakkauskoko 400 g.

X