Mainos: Dansukker
Mainos | Dansukker

Syksyn mehevin pulla on puolukkaboston

Kirpakka puolukka on mitä mainioin raaka-aine erilaisiin leivonnaisiin, sillä sen luontainen hapokkuus taittaa mukavasti makeutta. Kokeile lisätä puolukoita vaikkapa bostonkakkuun.

Teksti:
Dansukker
Kuvat:
Dansukker

Kirpakka puolukka on mitä mainioin raaka-aine erilaisiin leivonnaisiin, sillä sen luontainen hapokkuus taittaa mukavasti makeutta. Kokeile lisätä puolukoita vaikkapa bostonkakkuun.

Piristä perinteistä pullaa syksyn sesonkimarjoilla eli puolukoilla. Kirpeät puolukat raikastavat makean pullan ja tekevät siitä mehevän.

Levyksi kaulittu pullataikina saa täytteekseen puolukoita sekä Dansukker Ruokokidesokeria tai Fariinisokeria. Täytteineen rullalle kääritty taikinalevy jaetaan 7-8 osaan, jotka ladotaan pyöreään vuokaan kohoamaan. Kohotettu boston voidellaan kananmunalla ja paistetaan 200 asteessa.

Kun teet pullataikinan 2,5 desilitraan nestettä, saat kaksi bostonkakkua. Näin saat kätevästi yhden bostonin kahvipöytään ja toisen pakkaseen odottamaan.

Tee puolukkaboston Dansukkerin reseptillä.

dansukkerlogo
X