Vinkit

Täällä paistuvat Suomen parhaat pizzat – katso nyt äänestyksen tulokset!

Teksti: Anna.fi

Pyysimme teitä kertomaan, mistä saa Suomen parhaimman pizzan. Äänet on nyt laskettu ja listasimme niiden perusteella Suomen top 5 -pizzapaikkaa. Katso, mitkä ne ovat.

Suomen paras pizza

Suomen Paras Piizza -äänestysPitkin syksyä Ruoka.fi:ssä oli käynnissä Suomen parhaimman pizzapaikan haku. Tulokset ovat nyt selvillä. Mielestänne Suomen parhaimman pizzan tekee Kotipizza. Moni äänestäjä kertoi myös omassa uunissaan paistuvan sen kaikkein parhaimman pizzan.

Voittajaksi sijoittunut Kotipizza on toiminut jo vuodesta 1987 ja on tällä hetkellä  Suomen laajin pizza-ravintolaketju. Kotipizza-ravintoloita on lähes 300 Suomessa.

Toisen sijan napannut Ristorante Rosso on S-ryhmän ravintolaketju, johon kuuluu 39 ravintolaa ympäri Suomen.

Äänestyksessä ei kuitenkaan jyränneet pelkästään ketjuravintolat, sillä kolmanneksi eniten ääniä nappasi Tampereen Aleksanterinkadulla sijaitseva Pizzeria Napoli. Napoli on Tampereen vanhin pizzeria, ja se on toiminut samassa osoitteessa jo 35 vuotta.

Neljännelle sijalle kiri vuodesta 1975 toiminut italialainen perheravintola  Ristorante Dennis. Denniksen pizzoja voi nauttia Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Kirkkonummella.

Viidenneksi eniten ääniä sai Ravintola Ruukin Krouvi  Salon Perniössä, Mathildedalin vanhassa ruukkimakasiinissa, Teijon Kansallispuiston naapurissa. Ravintola sijaitsee aivan meren äärellä.

Top 5 Suomen parhaat pizzat

1. Kotipizza
2. Ristorante Rosso
3. Pizzeria Napoli, Tampere
4. Dennis
5. Ruukin krouvi, Salo

Kaikkien Suomen parasta pizzeriaa äänestäneiden kesken arvottiin Kenwood Blend-X Pro -tehosekoitin ja kolme kappaletta Pizza Paradiso -keittokirjaa.

  • Kenwood Blend-X Pro -tehosekoittimen voitti: Moona, Helsingistä
  • Pizza Paradiso kirjat menivät Hannulle Seinäjoelle, Paulalle Kuusamoon ja Matille Helsinkiin.

Ruoka.fi onnittelee kaikkia voittajia ja kiittää äänestäjiä!

 

 

 

X