Vinkit 10.1.2017

Kokonaisesta kirjolohesta syntyy näillä resepteillä monta ateriaa

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen, Jorma Marstio/Otavamedia
Ostapa seuraavan kerran kokonainen kala. Puolentoista kilon kirjolohesta syntyy monta herkkuateriaa.

Värikkäässä kirjolohikeitossa on kalan perkeistä keitetty liemi. Keiton liilan väriset sattumat ovat Blue kongo -perunoita.

kalapihvit

Kirjolohi kestää tymäkänkin maustamisen. Tarjoa thaityylisten pihvien kanssa jasmiiniriisiä.

 

 

Graavilohi_avokadotartar

Kylmä tartarpihvi rapeaksi tiristetyn fenkolin kanssa on tyylikäs lauantai-illan herkku.

Glaseerattu_lohi

Hapanimelä soijasilaus antaa kalalle hienon japanilaisen makuvivahteen.

Katso myös:
hauki1
Nappaa tuore kala, Ruoka.fi
Näin fileoit kalan, Ruoka.fi
Kalan maustaminen, Kotiliesi.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi