Vinkit

Kokonaisesta kirjolohesta syntyy näillä resepteillä monta ateriaa

Ostapa seuraavan kerran kokonainen kala. Puolentoista kilon kirjolohesta syntyy monta herkkuateriaa.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen, Jorma Marstio/Otavamedia

Ostapa seuraavan kerran kokonainen kala. Puolentoista kilon kirjolohesta syntyy monta herkkuateriaa.

Värikkäässä kirjolohikeitossa on kalan perkeistä keitetty liemi. Keiton liilan väriset sattumat ovat Blue kongo -perunoita.

kalapihvit

Kirjolohi kestää tymäkänkin maustamisen. Tarjoa thaityylisten pihvien kanssa jasmiiniriisiä.

 

 

Graavilohi_avokadotartar

Kylmä tartarpihvi rapeaksi tiristetyn fenkolin kanssa on tyylikäs lauantai-illan herkku.

Glaseerattu_lohi

Hapanimelä soijasilaus antaa kalalle hienon japanilaisen makuvivahteen.

hauki1

Katso myös: Nappaa tuore kala, Ruoka.fi
Näin fileoit kalan, Ruoka.fi
Kalan maustaminen, Kotiliesi.fi

X