Kokonaisesta kirjolohesta syntyy näillä resepteillä monta ateriaa
Ostapa seuraavan kerran kokonainen kala. Puolentoista kilon kirjolohesta syntyy monta herkkuateriaa.
Ostapa seuraavan kerran kokonainen kala. Puolentoista kilon kirjolohesta syntyy monta herkkuateriaa.
Ostapa seuraavan kerran kokonainen kala. Puolentoista kilon kirjolohesta syntyy monta herkkuateriaa.
Värikkäässä kirjolohikeitossa on kalan perkeistä keitetty liemi. Keiton liilan väriset sattumat ovat Blue kongo -perunoita.
Kirjolohi kestää tymäkänkin maustamisen. Tarjoa thaityylisten pihvien kanssa jasmiiniriisiä.
Kylmä tartarpihvi rapeaksi tiristetyn fenkolin kanssa on tyylikäs lauantai-illan herkku.
Hapanimelä soijasilaus antaa kalalle hienon japanilaisen makuvivahteen.
Katso myös:
Nappaa tuore kala, Ruoka.fi
Näin fileoit kalan, Ruoka.fi
Kalan maustaminen, Kotiliesi.fi
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous