Vinkit

Uutuuksia piknik-koriin

Teksti: Anna.fi

Kelit lämpenevät ja on aika kaivaa piknik-korit esiin. Kokosimme tähän vinkkejä uutuustuotteista, joilla täydennät eväskorin helposti.

Colourbox1076934

Snack Pack –oliiveja

Kreikkalaisen Gaean Snack Pack –oliivit on pakattu uudelleensuljettavaan pussiin,  jossa ei ole yhtään nestettä.  Oliivit on poimittu käsin ja ne ovat lisäaineettomia. Pussi sujahtaa näppärästi piknikoriin, eikä paina paljon. Tarjolla on kahta makua: Kalamata-oliivi ja vihreä chilillä ja mustapippurilla maustettu oliivi. Pakkauksen koko on 65 g ja hinta noin 1,90 euroa.

Leipäjuustokuutioita öljyssä

Suomalainen klassikkoherkku leipäjuusto taipuu nyt salaattijuustoksi.  Juustoportin säilöntäaineettomat salaattileipäkuutiot on maustettu yrteillä tai valkosipulilla ja pakattu lasipurkkiin. Yrtti-tai valkosipuliöljyn voi käyttää ruoanlaitossa tai salaatinkastikkeen pohjana.  

Snack Pack Kalamata oliivit, Juustoportin salaattileipäjuustokuutiot

Gifflar Two in One Blueberry Vanilla, PågensMustikalla ja vaniljalla maustettua pullaa

Pågenin tuttujen Gifflar-pullien uutuusmaku on Two in One, jonka täytteenä on vaniljaa ja mustikkahilloa. Pullat voi myös laittaa hetkeksi uuniin, jos haluaa kotiin hienoisen pullantuoksun. Uudelleen suljettavan pullapussin koko on 280 g, ja se sisältää noin 12 pikkupuustia.

Täysjyvästä valmistettuja aamiaiskeksejä

Weetabixin uusi On the Go –aamiaiskeksi on valmistettu täysjyvästä. Keksit sopivat paitsi piknikillä herkutteluun myös aamiaiseksi kiireisinä päivinä sekä treenien välipalaksi. Uutuuskeksiä on tarjolla kolmea eri makua: maito&vilja, kanelilla maustettu omena sekä hedelmä. Kuitupitoiset keksit sisältävät B1- ja B2-vitamiineja. 250 g:n keksipaketin hinta on noin 3 euroa.

Weetabix On the Go aamiaiskeksit

Foster's Radler, HartwallRadler – sitruunaista twistiä piknik-koriin

Hartwallin Foster’s Radler on oluen ja virvoitusjuoman raikas sekoitus, joka maistuu ja tuoksuu ihan simalta. Sitruunainen Foster’s Radler sisältää 40 prosenttia Foster’s olutta ja 60 % sitruunanmakuista virvoitusjuomaa. Radler on mieto alkoholijuoma (2 %) ja sitä myydään 0,5 litran tölkeissä sekä 6-packissä 0,33 litran tölkeissä.

Täytettyjä leipiä

Saarioisten Eväs-tuotesarjan uutuus on ruokaisa ruisleipä, joka on täytetty kananmuna-pekoni-tuorejuustotäytteellä.

Perunasalaatin uudet asut

Saarioisten uudet valmisperunasalaatit on maustetu pestolla tai chilirouheella. Pesto-ja chiliperunasalaateissa on kummassakin tuorekurkkua ja ne on pakattu 250 g:n rasioihin.

Eväs-leipä ja perunasalaatit, Saarioinen

Eväsleivälle juustoa ja meetvurstia

Atrian uudessa leikkeleessä on yhdistetty kaksi suosittua leivänpäällistä: juusto ja meetvursti. Uutuusmeetwursti  sisältää  8 % Edamjuustoa.

Purkillinen vuohenjuustokuutioita

Pirkka vuohenjuustokuutiot sopivat tapastyyppiseen tarjoiluun tai salaatin raaka-aineeksi. Pehmeän ja säyseän makuiset vuohenjuustokuutiot on pakattu suolavedessä purkkiin. Purkin hinta on noin 2,40 euroa.

Atria juustomeetvursti, Pirkka vuohenjuustokuutiot, Paulig Frezza kahvijuomat

Kahvia muovipullossa

Pauligin Frezza-kahvijuomat täydentyvät Frezza Latte –uutuusmaulla. Frezza Latte on vähemmän makea kuin sarjan muut kahvijuomat. Viileä jääkahvi sopii nautittavaksi kesän piknikeillä.  Muovipullo on kierrätettävä. Pullollinen kahvia (250 ml) maksaa noin 1,90 euroa.

In the Air Inspiration Strawberry, ViinimaaMansikanmakuista kuoharia marketista

Piknik-korin kruunaa kuohujuoma. In the Air Inspiration Strawberrry on voimakkaasti metsämansikalta maistuva kuohuviini, jossa on alkoholia vain 4,7 %.

Värikkäitä kerta-astioita piknikille

Huhtamäen uutuussarja Emma on piknikeille sopiva kukkakuosinen ja värikäs. Kerta-astioiden kuosin on suunnitellut Minttu Wikberg, joka sai inspiraation omasta puutarhastaan. Sarjaan kuuluu lautasia, kahvikuppeja, laseja ja lautasliinoja sekä 100 % biohajoava kuitulautanen.

Emma kerta-astiat, Minttu Wikberg, Huhtamäki

Kuvat: Colourbox, Valmistajat
Teksti: Leena Kalliokoski

 

 

 

 

X