Mitä tänään ruoaksi?

Vadelma-panzanellasalaatti on sopivasti rustiikki

Raikas ja ruokaisa vadelma-panzanellasalaatti antaa edellispäivän kuivahtaneelle leivälle uuden elämän.
27.7.2016 Teksti: Hanna Kuusisalo + resepti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

vadelma-panzanellasalaatti

Panzanella on perinteinen toscanalainen leipäsalaatti, jossa edellispäivän kuivahtanut leipä herää uuteen eloon mehevien kasvisten ja raikkaan oliiviöljy-viinietikkakastikkeen kanssa. Tässä kesäisessa versiossa pannulla rapsakaksi paistetut leipäviipaleet saavat rinnalleen vadelmia ja mozzarellaa.

Raikas ja ruokaisa, sopivasti rustiikki vadelma-panzanellasalaatti on mitä parhain kesäisen hellepäivän lounas, joka sopii yhtä hyvin myös grilliruoan lisäkkeeksi ja rentojen kesäjuhlien tarjottavaksi.

Lisää salaatteja kesäpäiviin:

panzanella-salaatti

Panzanella-salaatti

vadelmia, parsaa ja ilmakuivattua kinkkua

Vadelmia, parsaa ja ilmakuivattua kinkkua

kesäsalaatti

Kesäsalaatti

Kotiliesi.fi: Kesäinen vuohenjuustosalaatti

Lue myös

Suosittelemme