Vinkit

Vaihtelua perjantaipizzaan – näillä ohjeilla vaihdat vapaalle vaivatta

Pizza on parasta perjantairuokaa. Toisinaan kuitenkin vaihtelu virkistää. Korvaa perinteinen pizzapohja rieskalla, valmista pizza pannarin muotoon tai kohota nopea pohja hiivan sijaan leivinjauheella.
25.3.2016 Teksti: Hanna Kuusisalo Kuvat: Otavamedia

pizzapohja leivinjauheella

Mikäli mielit upottaa kätesi taikinaan, muttet malta odottaa hiivataikinan kohoamista, kokeile pizzapohjaa leivinjauheella. Pohja valmistuu käden käänteessä. Kasaa päälle vielä omat suosikkitäytteesi tai kokeile esimerkiksi kielen vievää päärynän, sinihomejuuston ja pähkinöiden yhdistelmää.

pannukakku pitsatäytteillä

Tässä ohjeessa yhdistyvät kaksi viikonlopun klassikkoa, pizza ja pannukakku. Pellillisestä pitsapannaria riittää syötävää useammallekin herkkusuulle.

pizza rieskapohjalla

Ovatko täytteet mielestäsi pizzan paras osuus? Ohutpohjaisessa rieskapizzassa päälliset pääsevät todella oikeuksiinsa. Lisää osa täytteistä vasta paistamisen jälkeen, jolloin lopputulos on raikas ja herkullinen.

Jäikö nälkä?  Katso myös:

Pizzataikina Teresa Välimäen tapaan

Perjantai-pizza – vuohenjuustoa, kinkkua, rucolaa ja tomaattia

Perunapizzat

Kotiliesi.fi: Kukkakaalipizza parmankinkulla ja viikunalla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *