Vinkit

Viikon 13 ruokalista: Pääsiäispäivän menu, keittoa, lohicurrya, feta-jauhelihapihvejä ja vegepizzaa

Nyt on luvassa huikea viikko. Maanantaina nautitaan juhlava kolmen ruokalajin pääsiäisateria. Tiistaina koittaa arki ja silloin maistuu kepeä, kookoksella maustettu appelsiini-porkkanakeitto. Kokeile myös ruokalistaltamme löytyviä provencelaisia broilerinuijia, chilillä maustettua lohicurrya, feta-jauhelihapihvejä ja vegepizzaa.

Teksti:
Leena Kalliokoski

Nyt on luvassa huikea viikko. Maanantaina nautitaan juhlava kolmen ruokalajin pääsiäisateria. Tiistaina koittaa arki ja silloin maistuu kepeä, kookoksella maustettu appelsiini-porkkanakeitto. Kokeile myös ruokalistaltamme löytyviä provencelaisia broilerinuijia, chilillä maustettua lohicurrya, feta-jauhelihapihvejä ja vegepizzaa.

 

Vaniljascampit

Maanantai Pääsiäisen menu

 

—————-

982493-appelsiinikeitto2048.jpg

Tiistai Kookoksella maustettu porkkana-appelsiinikeitto

Alle 30 min ​Helppo

—————-

Provecelaiset broilerinuijat

Keskiviikko Provencelaiset broilerinuijat

30-60 min ​Helppo

—————-

978437-intialainen_kalacurry.jpg

Torstai Intialainen lohicurry

Alle 30 min ​Helppo

—————-

vegepizza

Perjantai Vegepizza: lehtikaalia ja munakoisoa

30-60 min, taikinan kohotusaika 1 vrk Keskitaso

—————-

Feta-jauhelihapihvit

Lauantai Feta-jauhelihapihvit, avokado-kurkkutzatziki ja paahdettua pitaleipää

30-60 min Keskitaso

—————-

Pappardellepastaa ja kalkkuna-bolognaisea

Sunnuntai Pappardellepastaa ja kalkkuna-bolognaisea

Yli 60 min ​Vaativa

—————-

Tiramisu

—————-

 

X