Vinkit

Viikon 13 ruokalista: Pääsiäispäivän menu, keittoa, lohicurrya, feta-jauhelihapihvejä ja vegepizzaa

Nyt on luvassa huikea viikko. Maanantaina nautitaan juhlava kolmen ruokalajin pääsiäisateria. Tiistaina koittaa arki ja silloin maistuu kepeä, kookoksella maustettu appelsiini-porkkanakeitto. Kokeile myös ruokalistaltamme löytyviä provencelaisia broilerinuijia, chilillä maustettua lohicurrya, feta-jauhelihapihvejä ja vegepizzaa.
27.3.2016 Teksti: Leena Kalliokoski

 

Vaniljascampit

Maanantai
Pääsiäisen menu

 

—————-

982493-appelsiinikeitto2048.jpg

Tiistai
Kookoksella maustettu porkkana-appelsiinikeitto

Alle 30 min
​Helppo

—————-

Provecelaiset broilerinuijat

Keskiviikko
Provencelaiset broilerinuijat

30-60 min
​Helppo

—————-

978437-intialainen_kalacurry.jpg

Torstai
Intialainen lohicurry

Alle 30 min
​Helppo

—————-

vegepizza

Perjantai
Vegepizza: lehtikaalia ja munakoisoa

30-60 min, taikinan kohotusaika 1 vrk
Keskitaso

—————-

Feta-jauhelihapihvit

Lauantai
Feta-jauhelihapihvit, avokado-kurkkutzatziki ja paahdettua pitaleipää

30-60 min
Keskitaso

—————-

Pappardellepastaa ja kalkkuna-bolognaisea

Sunnuntai
Pappardellepastaa ja kalkkuna-bolognaisea

Yli 60 min
​Vaativa

—————-

Tiramisu

—————-

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme