Viikon ruokalista

Viikon 13 ruokalista: tuunattua jauheliha-perunasoselaatikkoa, siikaa kapriskastikkeessa ja kanacurrya

Teksti:
Anna.fi

Viikon ruokalistalta löydät nopeat ohjeet arkeen. Kokeile provencelaisia broilerinuijia, minestronekeittoa ja lohimedaljonkeja. Viikonloppuna valmistetaan maa-artisokkagnoccheja ja haudutellaan lempeän mausteista kanacurrya.

Provecelaiset broilerinuijat

Maanantai
Provencelaiset broilerinuijat

30-60 min
​Helppo

—————-

Lohimedalijongit

Tiistai
Lohimedaljongit ja tomaattisalsa

alle 30 min
Helppo

—————-

Jauheliha-perunasoselaatikko

Keskiviikko
Jauheliha-perunasoselaatikko

alle 60 min
Keskitaso

—————-

Paprika-jauhelihaminestrone

​Torstai
Paprika-jauhelihaminestronekeitto

30-60 min
Helppo

—————-

Siika kapriskastikkeessa

Perjantai
Siika kapriskastikkeessa

alle 30 min
Helppo

—————-

Maa-artisokkagnocchit

Lauantai
Maa-artisokkagnocchit

yli 60 min
Keskitaso

—————-

Kanacurry

Sunnuntai
Lempeän mausteinen kanacurry

yli 60 min
Keskitaso

—————-


Karamellibanaanit

30-60 min
​Helppo

—————

Kuvat: Otavamedia

X