Viikon ruokalista

Viikon 17 ruokalistalla raakapastaa, lohta ja uppomunaa, lasagnea ja paellaa

Teksti:
Anna.fi

Keväinen viikko alkaa kepeästi raakapastalla, yrttiöljyllä ja fetalla ja muilla alle puolessa tunnissa valmistuvilla herkuilla. Loppuviikosta maistuu paistettu lohi uppomunan kanssa, lauantaina herkutellaan lasagnella ja sunnuntaina kesän makua tuo paella. Mukavaa viikkoa kaikille!

Maanantai

Raakapastaa yrttiöljyn ja fetan kera

Alle 30 min
Helppo

 

—————-

Tiistai
Linssi-daal

Alle 30 min
Helppo

—————-

Keskiviikko
Currylla maustettu kalapata

Alle 30 min
Helppo

—————-

​Torstai
Kuuma broilerikeitto

30-60 min
Keskitaso

—————-

Perjantai

Paistettua lohta uppomunan kanssa

30 – 60 min.
Keskitaso

—————-

Lauantai
Lasagne

 Yli 60 min
Keskitaso

————

 

Sunnuntai
Paella

Yli 60 min
Helppo

—————-

Hunajainen mango-suklaavaahto

Alle 30 min
Helppo

—————-

 

Kuvat: Otavamedia ja Colourbox.

X