Viikon ruokalista

Viikon 30 ruokalista – ahvenkeittoa, lämmintä broilerisalaattia ja grilliherkkuja

Teksti: Anna.fi

Suomen kesä on kauneimmillaan. Viikon ruokalista tarjoaa kesäisiä herkkuja kuten tuorehernekeittoa ja kala-parsapiirakkaa. Näiden ruokien avulla jaksaa hyvin kiertää kesätapahtumia tai vain ottaa rennosti.

Maanantai
Ahven-fenkolikeitto

30 – 60 min
​Keskitaso

—————-

Tiistai
Yrtti-parsapasta

Alle 30 min
Keskitaso

—————-

Keskiviikko
Lämmin kanasalaatti

30 – 60 min
Keskitaso

—————-

​Torstai
Tuorehernekeitto

Alle 30 min
Helppo

—————-

Perjantai

Kala-parsapiirakka

30 – 60 min
Keskitaso

—————-

Lauantai

Grillatut wasabi-broilerivartaat

Yli 60 min
Keskitaso

—————-

Sunnuntai
Grillattu porsaan sisäfilee ja avokadosalsa

Yli 2 h
Keskitaso

—————-

Kuvat: Otavamedia

X