Viikon ruokalista

Viikon 48 ruokalistalla punajuurta, kevyttä broileria, uunilohta uudella tavalla sekä gluteenittomia herkkulettuja

Viikon alussa nautitaan kauden juureksesta punajuuresta sekä kepeistä kasvisherkuista. Perjantaina herkutellaan hunajaisella limetti-uunilohella. Sunnuntai-aterialle valmistetaan Provencen kananpoikaa ja jälkiruoaksi gluteenittomia herkkulettuja sekä suklaakinuskia.

Maanantai
Lämmin punajuuri-juustosalaatti

Alle 30 min
Helppo

—————

Tiistai
Kasvis-currykeitto

30 – 60 min
Keskitaso

—————-

Keskiviikko
Broilerivartaat ja sitruksinen juuressalaatti

Alle 30 min
Helppo

—————

 

Torstai
Omena-pekonipasta

alle 30 min
Keskitaso

—————-

Perjantai
Limetti-hunajalohi

30  – 60 min
Keskitaso

—————-

Lauantai
Kofta korma -lihapyörykät

yli 60 min
Keskitaso

—————-

Sunnuntai
Provencen kananpoikaa

Yli 2 h
Keskitaso

Gluteenittomat herkkuletut ja suklaakinuski

 30 – 60 min
Keskitaso

—————-

 

Kuvat: Kuvapalvelu/Otavamedia

 

X