Viikon ruokalista

Viikon 50 ruokalista – lohipyörykät, pekonipasta ja possua korealaisittain

Teksti: Anna.fi

Viikon alussa nautitaan lohipyöryköistä, kanakeitosta ja paahdetuista kasviksista. Sunnuntaiaterialle valmistetaan yön yli marinadissa maustunutta possua korealaisittain. Aterian kruunaa raikas omenakiisseli.

Maanantai
Aasialaiset lohipyörykät

30 – 60 min
Helppo

—————

Tiistai
Kookos-kanakeitto Tom-kha gai

Alle 30 min
Helppo

—————-

Keskiviikko
Salaatti paahdetuista kasviksista

Alle 30 min
Helppo

—————

 

Torstai
Pasta All’Amatriciana – pekonipasta

alle 30 min
Helppo

—————-

Perjantai
Välimeren uunikala

30  – 60 min
Helppo

—————-

Lauantai
Kananpoikaa valkoviinissä

30 – 60 min
Keskitaso

—————-

Sunnuntai
Bo Ssäm eli possuateria korealaisittain

Yli 2 h
Vähintään vuorokausi

—————-

Jälkiruoka

Omenakiisseli

30 – 60 min

—————-

Kuvat: Kuvapalvelu/Otavamedia

X