Viikon ruokalista

Viikon 50 ruokalista - lohipyörykät, pekonipasta ja possua korealaisittain

Teksti:
Anna.fi

Viikon alussa nautitaan lohipyöryköistä, kanakeitosta ja paahdetuista kasviksista. Sunnuntaiaterialle valmistetaan yön yli marinadissa maustunutta possua korealaisittain. Aterian kruunaa raikas omenakiisseli.

Maanantai Aasialaiset lohipyörykät

30 – 60 min Helppo

—————

Tiistai Kookos-kanakeitto Tom-kha gai

Alle 30 min Helppo

—————-

Keskiviikko Salaatti paahdetuista kasviksista

Alle 30 min Helppo

—————

 

Torstai Pasta All’Amatriciana – pekonipasta

alle 30 min Helppo

—————-

Perjantai Välimeren uunikala

30  – 60 min Helppo

—————-

Lauantai Kananpoikaa valkoviinissä

30 – 60 min Keskitaso

—————-

Sunnuntai Bo Ssäm eli possuateria korealaisittain

Yli 2 h Vähintään vuorokausi

—————-

Jälkiruoka

Omenakiisseli

30 – 60 min

—————-

Kuvat: Kuvapalvelu/Otavamedia

X