Viikon ruokalista

Viikon 8 ruokalista: kanakeittoa, pannupihvejä, juustofondueta ja lettucanneloneja

Teksti: Anna.fi

Näillä ohjeilla talvilomalaisen ruoka valmistuu helposti ja nopeasti! Tarjolla on  kanakeittoa, pannupihvejä ja kala-katkarapupataa. Viikonloppuna nautitaan rauhassa juustofondueta ja pot-au-feu -lihapataa, jälkiruokina lettucanneloneja ja rocky roadia.

Currylla maustettu kala-katkarapupata

Maanantai
Currylla maustettu kala-katkarapupata

alle 30 min
​Helppo

—————-

Pannupihvit

Tiistai
Pannupihvit

alle 30 min
Helppo

—————-

Kanakeitto

Keskiviikko
Kanakeitto

30-60 min
Keskitaso

—————-

Basilikalla täytetyt silakkapihvit

​Torstai
Basilikalla täytetyt silakkapihvit ja sinappista perunasalaattia

30-60 min
Keskitaso

—————-

Perjantai
Kinkku-rucola-artisokka pizza

30-60 min
Helppo

—————-

Juustofondue

Lauantai
Juustofondue

30-60 min
Keskitaso

—————-

Makeat lettucannelonit

30-60 min
Keskitaso

—————-

Ranskalainen lihapata, pot au feu

Sunnuntai
Ranskalainen lihapata, Pot-au-feu

yli 60 min
Keskitaso

—————-

Rocky Road- suklaa

30-60 min
Helppo

Kuvat: SKOY

X