Vinkit

Voileipiä jenkkityyliin: paahtopaistia, kurpitsaa ja lohta – poimi Kiran reseptit!

26.10.2015 Teksti:

Open-faced-leivät ovat amerikkalainen versio tanskalaisten smörrebrödeistä ja ranskalaisten tartine-leivistä. Niiden tapaan nämäkin herkkuleivät päällystetään ruokaisilla lisäkkeillä, joissa vain mielikuvitus on rajana. Leivät sopivat nautittavaksi niin aamiaiseksi kuin lounaaksikin, illanistujaisia unohtamatta.

Paahtopaistileivät tarjoillaan makean ja happaman punajuuri-karhunvatukkachutneyn kanssa.

Kurpitsaleivät sopivat hyvin myös sormisyötäviksi illanistujaisiin.

Sienileivät ovat oivaa aamiaisruokaa.

Perinteiset lohileivät saavat tvistin Lähi-idän mauista.

 

Teksti ja kuvat: Kira Åkerström-Kekkonen

 

Katso myös:

15 x voileipä – poimi parhaat voileipäideat piknikille!, Ruoka.fi

2 x bruschetta, Ruoka.fi

Voileipä vie nälän, Kotiliesi.fi

Lue myös

Suosittelemme