Ruoka

Nyt grillataan! Kolme pomminvarmaa reseptiä, joilla onnistut

Teksti:
Anna.fi

Kesällä sopii laiskotella, myös ruoanlaitossa. Poimimme tähän kolme pomminvarmaa ruokaa, joiden valmistelut eivät vie koko kesää.

Sitruuna ja timjami antavat makua foliopaketissa grillattavalle lohelle. Nappaa tästä Teresa Välimäen herkullinen resepti.

Entrecôte eli naudan välikyljys on grillattavista pihveistä paras. Osta vähintään 200 gramman pihvit, sillä pienemmät voivat hajota. Älä pelästyy lihapalan keskellä olevaa rasvaa, se takaa juuri pihvin mehevyyden. Entrecöte kypsyy grillissä miedolla hiilloksella noin kolme minuuttia per puoli. Mojovat lipstikalla maustetut sitruunavoikiekot sulavat pihville maukkaaksi kastikkeeksi.

Grillatut quesadillat valmistuvat helposti ja nopeasti valmiista tortilloista. Täytteitä voi vaihdella pulled porkista kasvistäytteisiin. Tässä reseptissä quesadillat saavat täytteekseen mozzarellaa, tomaattia ja rucolaa.

Kuvat: Otavamedia
Koonnut: Leena Kalliokoski

Katso myös:

 

 

 

 

Sitruuna-rosépippuriricottaa ja grillattua leipää

Grillattua munakoisoa ja feta-oliivisalaattia
Grillaus: herkullinen maustevoi kruunaa grilliherkut
Grillaus: Huippukokki paljastaa – parhaat vinkit ja pahimmat mokat

Kotiiesi.fi : Grillataan hampurilaisia ja muuta hyvää

X