Voileipiä jenkkityyliin: paahtopaistia, kurpitsaa ja lohta - poimi Kiran reseptit!
Open-faced-leivät ovat amerikkalainen versio tanskalaisten smörrebrödeistä ja ranskalaisten tartine-leivistä. Niiden tapaan nämäkin herkkuleivät päällystetään ruokaisilla lisäkkeillä, joissa vain mielikuvitus on rajana. Leivät sopivat nautittavaksi niin aamiaiseksi kuin lounaaksikin, illanistujaisia unohtamatta.
Paahtopaistileivät tarjoillaan makean ja happaman punajuuri-karhunvatukkachutneyn kanssa.
Kurpitsaleivät sopivat hyvin myös sormisyötäviksi illanistujaisiin.
Sienileivät ovat oivaa aamiaisruokaa.
Perinteiset lohileivät saavat tvistin Lähi-idän mauista.
Teksti ja kuvat: Kira Åkerström-Kekkonen
Katso myös:
15 x voileipä – poimi parhaat voileipäideat piknikille!, Ruoka.fi
2 x bruschetta, Ruoka.fi
Voileipä vie nälän, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous