me

20. luukku

20.12.2017 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Syötiin juuri aamupala, Mikko lähti tyttöjen kanssa veljensä luokse ja minä suuntaan pian keskustaan tapaamiseen. Käsillä on viimeiset työt ennen Joululoman aloitusta. Yrittäjänä tosin lomailu on aina vähän mitä on ja ollaankin koko mennyt kuukausi katseltu josko päästäisi lähtemään jonnekin reissuun. Tuntuu, että matkalla olo katkaisee aina sopivasti työputken ja pakottaa konkreettisesti hetkeksi pysähtymään. Toki tämä on mahdollista täällä Suomessakin ja lapset ovat parhaita siinä hommassa, kun pitää saada ajatukset pois töistä.

Olen kuullut viime aikoina paljon FOMO käitteestä, eli fear of missing out.. Työhöni kuuluu paljon tilaisuuksia, tapaamisia ja kekkereitä joissa käyn toooodella harvoin. Koen äärimmäisen harvoin, että jäisin jostain paitsi.. Enemmänkin pelkään fomo tunnetta suhteessa kotiin. Tuntuu, että lapset ovat vielä niin pieniä ja minun on tärkeää olla kotona. Olen iloinen, että ehdin hoitaa työt (nekin joskus nippa nappa) ja olen saanut oman yrityksen rullaamaan mukavasti.. Mutta en kyllä pystyisi tällä hetkellä vanumaan yhtään enempään. Onneksi koko some- ja blogihomassa olen itseni pomo, joten mitään mitä en halua ei tarvitse tehdä. :D Meistä oli ihanaa ottaa muksut kolmen viikon talvilomalle, kun siihen on mahdollisuus. Nyt aiotaan vaan nauttia lomapäivistä yhdessä ja tehdä täällä niitä mukavia juttuja. Ei nimittäin olla löydetty yhden yhtä järkevän hintaista reissua tai matkaa ylipäätään. Kanarialle toki pääsisi, mutta sinne ollaan suuntaamassa keväällä niin ei haluta samaan kohteeseen (Toki sielläkin eri saaria, mutta tämä setti tarvitsisi oman postauksen, jotta pääsisin selittämään miksi ei löydy hyviä matkoja :D).

Onneksi täällä Suomessa on hirveä kasa kivaa yhdessä tekemistä, kotona löhöilyä pois lukematta.. Jaaaa eihän mua kukaan sitä mailia pakota lukemaan. :D Nyt siis pitäisi vain itse asettua siihen lomamoodiin olinpa sitten täällä tai maailman toisella puolella.

Mukavaa keskiviikkoa tyypit! Joko tunnette lähestyvän joulun kaupoilla sekä ihmisten ilmoilla? Ihana väre ilmassa! <3Sara

kengät / Timberland / Polhem*

housut / Zara

kello / tämä / Cluse

paita / bikbok

takki / ginatricot / Polhem*

laukku / Louis Vuitton

korvikset / & Other stories

*saatu

Lue myös

Suosittelemme