loma

21. luukku

21.12.2017 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Pistin Mikon avaamaan sen IG-kuvien tilanteita.. Ihanaa torstaita! <3Sara

 1. Ekaa kertaa tyttären kanssa leffassa.
 2. Käytiin joulukuun alussa laivalla Saran perheen kanssa ja siit on tullu jokavuotinen perinne. Ja meininki vaan helpottuu näitten kans vuosi vuodelta<3
 3. Anopilla on hieno rappu.
 4. Tosta kadusta sen joulufiiliksen viimeistään saa:)

 1. Mul on varmaan joku mielenhäiriö ku tykkään oikeesti kasailla Ikean kalusteita:) Yritän myös aktiivisesti siirtää tätä häiriötä tyttäriini :D Oikeesti noista mineistä oli tuolinkasaushommassa tosi paljon apua.
 2. En oo koskaan aikasemmin muistaakseni leikannu nurmikkoa marraskuussa, mut nyt on seki koettu:)
 3. Ruokailu on meiän perheessä aika yhteisöllistä ja ”omia” annoksia ei ole:D
 4. Mimo on aika hellyyttävässä iässä :) Se sekoilee, riehuu, huutaa, nauraa, kikkailee ja romahtelee (kuvassa) ihan miten sattuu. Mitään hetkee ja päivän fiilistä ei voi ennustaa etukäteen, ku kaikki tunteet käydään läpi sata kertaa tunnissa.

 1. Mun ehdottomasti suosikkileikki tyttöjen kanssa on ”kauneussalonki”. Saan vaan makoilla ja tytöt sutii mun naamaa pikkusilla pensseleillä. Oikeesti rentouttavaa:)
 2. Välillä on tärkeetä syödä aamupalaa ihan vaan kahdestaan vaimon kanssa jossain muualla ku kotona.
 3. Tehtiin Matildan kanssa suklaatalo jouluaatoks. Aika hauska vaihtoehto piparkakkutalolle, ja varmasti helpompi toteuttaa. Ehkä ens vuonna taas uudestaan.
 4. Sara jotenki onnistuu ikuistaa mun parhaat hetket (aina puhelin kädessä):D

 1. Pääsin meiän pikkujouluissa fanikuvaan Blokess-ryhmän Matin kanssa. Oon fanittanu niitten kundien meininkiä tosi pitkään. Mukava kundi. Emil on myös mun suuri idoli:)
 2. Nokkalan Majakka on tosi kaunis ja kiva paikka. Käydään siellä aika usein lounaalla tai ihan vaan kahvilla/jälkkärillä. Upee paikka ja tosi hieno miljöö!! (taas räpläämässä puhelinta).
 3. Talven ensilumi on kyl ihan paras juttu.
 4. Otettiin Eskon ja Ollin kanssa joulukuva. Kundit tuli yllättäen yks ilta saunomaan ku Sara oli keikalla. Esko ja Olli on mahtava esimerkki siitä että somen kautta voi löytää samanhenkisiä tyyppejä ja varttuneemmallaki iällä solmii uusia ystävyyksiä. Huikeita miehiä:D

Lue myös

Suosittelemme