Mainos

Koko perheen leffailta

5.1.2019 Teksti: Sara Parikka

Mainos / Itis 

Moikka! Ehkä muistatte, kun kerroin että Mimosan synttäreinä oltiin luvattu viedä hänet ensimmäistä kertaa elokuviin (Onneli, Anneli ja nukutuskello). Tämä sopi päivään paremmin kuin hyvin, koska taivaalta satoi räntää, maa oli märkä ja päivä kauppakeskuksessa houkutteli hyvinkin paljon. Tykätään käydä lasten kanssa nimeomaan kauppakeskuksissa enemmän kuin kaupungissa. On niin paljon helpompaa (etenkin talvella), kun saa auton sisälle ja ulkovaatteiden kanssa ei tarvitse säätää. Lapset saa myös liikkua vapaammin, kun ei tarvitse varoa autoja tms.

Viihdyttekö te kauppakeskuksissa?

Tällä kertaa suunnattiin Itikseen ja oli tosi mukavaa viettää siellä päivä pitkästä aikaa. Meidän monien kavereiden lemppari kauppakeskus on nimenomaan Itis ja ollaan kuultu viime vuosina siitä enemmän ja enemmän suosituksia.  Itis on mielettömän iso kauppakeskus ja sieltä löytää oikeastaan kaiken mahdollisen. Yllätyin kuitenkin uuden ruokamaailman tasosta ja siitä kuinka monia ruokapaikkoja Itiksestä löytyy (Itiksen 2.kerroksen uudelle ravintola-alueelle avautui uusia ravintoloita marraskuussa). Meidän lapset ovat kaikkiruokaisia, joten valinnan varaa löytyi todella paljon.

Muutama esimerkki:

BangCook / Aasialainen katuruokaravintola / Tätä en ole vielä itse päässyt testaamaan, mutta pian pakko korjata asia. Olen nimittäin kuullut todella paljon hyvää tästä ravintolasta.

Fafa´s / Takuuhyvät pitaleivät.

Salaattiasema / Sieltä saa freesin salaatin, keiton mehun tai tuorepuuron.. Ihan paras lounastreffeille tai vaikka take away ruuaksi! :)

Oscar´s Bar / Finnkino Itis -elokuvateatterin yhteyteen avattu baari, jonne olisi ihana mennä vaikka ystävän kanssa ennen elokuvan alkua. :)

Vapiano / Tämä ravintola on entuudesta tuttu ja syötiin siellä ennen elokuvaa. Saatiin pöytä leikkipaikan vierestä, joten lapset sai leikkiä ennen ruokailua ja sen jälkeen kun olivat syöneet. Vapianossa valmistetaan tuoreista raaka-aineista pastoja, pizzoja ja salaatteja. Iso plussa lasten annoksista! Ne olivat sopivan kokoiset ja listalta löytyi monta hyvää vaihtoehtoa. Hieman säätöä tuottaa ruokien jonottaminen, mutta meillä se meni ihan hyvin kun oli kaksi aikuista matkassa.

Me tosiaan syötiin Vapianossa ja sen jälkeen kahviteltiin Arnoldsissa. Lapset olivat innoissaan ja erityistä jännitystä oli ilmassa, koska molemmat tytöt odottivat elokuvaa. Tytöt olisivat mieluusti käyneet leikkipaikalla, mutta ei ehditty tällä kertaa leikkimään, koska piti hakea synttärisankarille sähköhammasharja. Itiksessä on tosi kiva lasten leikkialue ja sen ympärillä sijaitsee myös monet lasten vaateliikkeet. Me käytiin hieman ostoksilla ja Mimosa oli tietty ihan intona, kun pääsee vihdoin harjaamaan hampaat kuten isosisko. <3

Itiksen Finnkino oli myös tosi miellyttävä kokemus ja en ole varmaan koskaan ollut yhtä hienossa leffateatterissa. Elokuvateatteri on avattu marraskuun lopussa ja se on ollut jättimenestys. En ihmettele! :) Karkkivalikoima oli mieletön, kaikkialla oli todella siistiä ja tila oli upeasti suunniteltu. Leffa meni ”normi” salissa, mutta olisi ihan huippua mennä siskon tai kavereiden kanssa joku kerta testaamaan IMAX ja Luxe salit. Näytöksessä on siis mahdollista nauttia Oscar’s Barin ruoka-annoksia ja alkoholijuomia. ;) Olisipa aika ihana rentoutuminen!

Talvilomalla nämä päivät ovat juuri niitä parhaimpia. Tehdään yhdessä jotain kivaa ja sellaista mistä lapset nauttii. Voin vaan kuvitella kuinka kauan leffasta taas puhutaan. Muistan itsekin miten elokuvissa käyminen oli lapsena mieletön kokemus. Sitä odotti aina ihan innoissaan ja toivoi että leffa ei ikinä loppuisi. :D

Ihanaa talvipäivää kaikille! <3Sara

Lue myös