me

27

5.3.2018 Teksti: Sara Parikka

1v. Synnyin 05.03.1991 Espoossa ja perheeseeni kuului kaksi isosiskoa, äiti ja isä. Opin kävelemään 10kk ja siitä saakka meno oli aika vauhdikasta. :D

2v. Sain pikkuveljen, jonka kanssa vartuimme rintarinnan.

3v. Perheeni kuuli ensimmäiset tanssi & laulu esitykset.. Haha, he saivatkin nähdä niitä aikasen monta vuotta. Nyt meillä Matilda on ihan samanlainen ja omaa luontaisesti innokkaan esiintymisvimman.

4v. Tykkäsin leikkiä ulkona, temppuilla ja uida. Olin aktiivinen, iloinen ja ylisosiaalinen lapsi. :D

5v. Ihastuin ensimmäisen kerran ja tajusin miten kivoja pojat oikeastaan on! :D <3

6v. Aloitin koulun. Menin vuotta aikaisemmin kouluun, koska päiväkodin aikuiset sekä vanhempani olivat sitä mieltä.. Olen siis käynyt koulut -90 kanssa ja en koe että olisin koskaan kärsinyt asiasta. Välillä olen miettinyt että olisinkohan ollut parempi koulussa (yläaste-lukio) jos olisin mennyt ikäisteni kanssa kouluun, mutta eipä näitä voi tietää.

7v. Muutimme Kirkkonummelle ja aloitin tokan luokan uudessa koulussa. Meidän luokalla aloitti myös kolme muuta lasta samoista taloista joten en ollut yksin uudessa tilanteessa. Löysin heti paikkani ja omat ystävät, joista monet kulkivat samaa matkaa lukion viimeiseen luokkaan saakka. Vaikka nykyään nähdään aivan liian harvoin, vaalin näitä ihmisiä sydämessäni aina.

8v. Pelasin jalkapalloa pikkuveljeni jengissä ja kesäisin uin kolme kertaa päivässä lähijärvessä. :D

9v. Aloitin kuoroharrastuksen.

10v. Aloitin nuorisoteatterissa ja tämän harrastuksen parissa jatkoin siihen saakka, kunnes mut castattiin Salkkareihin. Olisi ollut ihanaa jatkaa myös sen jälkeen, mutta aikataulun kannalta se ei ollut kovin järkevää. Teatteriharrastus opetti ja antoi minulle äärettömän paljon vuosien aikana. Ehkä vielä joskus aloitan jossain harrastajateatterissa.. ja hei hauska juttu, että ensimmäiset vuodet mun teatteriopena oli Eero Ritala (ja myös Kaisu, en muista enää sukunimeä) jota ihailin jo silloin. Mieletön näyttelijä ja aivan ihana ihminen.

11v. Kuudes luokka oli jollain tapaa vedenjakaja, koska lapsi aika jäi taakse ja miss sixtyt jne alkoi kiinnostamaan toden teolla. Lauloin koulun bändissä ja aloin käyttämään meikkiä.

12v. Ylä-asteelle hain Kirkkonummen keskustan luma (luonnontiede matemaattis luokka :D) luokalle. Pääsin ja elämäni uudessa koulussa alkoi. Kuljin junalla kouluun ja tutustuin uusiin ihmisiin. Aloitimme ahkeran yökyläilyn ja kavereiden kanssa hengailu oli kaikki kaikessa.

13v. Löysin parhaan ystäväni joka on edelleen yksi niistä ihmisistä kenelle voin soittaa koska vain. Ylä-aste on jäänyt kivana mieleen, vaikka draamalta ei vältytty. :D

14v. Reissasimme luma luokan kanssa ysillä Italiaan viikoksi. Tämä koko luokka oli aivan paras!! Me ollaan nähty porukalla muutama kerta jälkeen päin ja on ollut aivan ihanaa kuulla mitä kaikille kuuluu. Viimeksi taidettiin nähdä kun odotin Matildaa.

15v. Aloitin lukiossa. Alku oli kankea, koska olin harmissani etten päässyt haluamaani lukioon. Oikean ystäväpiirin löytäminen vei aikaa ja olin suruissani siitä että paras ystäväni meni eri lukioon.. Hänen perhe muutti kuitenkin meidän naapurin (!!!!!) ja se jos mikä auttoi. Kaikki loksahti kohdalleen ja vietin paljon aikaa teatteriharrastuksen parissa.

16v. Olin lähikaupassa töissä, kävin lukiota ja harrastin teatteria. Kävin Salkkareiden koekuvauksissa ja sain Pepin roolin mikä tuntui ensimmäisestä hetkestä saakka mun roolilta. Rakastuin Peppiin ja lähdin innokkaana mukaan työhön mistä mulla ei ollut mitään hajua.. Muuta kun olin katsonut Salkkareita siitä saakka kun ne alkoi mun ollessa kahdeksan. :D

17v. Vanhojen tanssit, kirjoitukset, Salkkarit, kaverit..

18v. Ylioppilaslakki, Thaimaan reppureissu kaverin kanssa & Filippiineille reppureissu ison kaveriporukan kanssa, kotoa pois muutto (muutin siskon luokse) ja Salkkarityöt. Meillä oli tiivis porukka töissä ja vietimme paljon aikaa yhdessä. Mikko aloitti työt Salkkareissa ja <3. Nyt jälkeen päin ajatellen tuo vuosi kun täytin 18 oli aivan totaalisen kreisi. Miten niin paljon voi tapahtua yhden vuoden aikana. Huhhhuh! Reissasin myös viisi eri matkaa tuona vuonna ja niiden kesto oli yhteensä 10vk..

19v. Elämä tasaantui. Muutettiin Mikon kanssa yhteen ja Lila tuli meille.

20v. Töitä & matkustamista. Ostimme oman ensimmäisen asunnon ja Mikko oli mukana Tanssii Tähtien Kanssa ohjelmassa.

21v. Yksi suurin unelmani toteutui. Sain pääroolin elokuvasta ja kuvasimme Nightmare 1 Painajainen merellä tuona kesänä. Voitimme kyseisestä Yleisön Jussi palkinnon ja voi sitä onnen määrää. Olen ikuisesti kiitollinen että sain tehdä tuon elokuvan ja että minuun uskottiin. Mikko kosi minua syksyllä ja mentiin kihloihin <3.

22v. Reissasimme ja alkoi tuntumaan siltä kuin elämästämme puuttuisi jotain. Aloimme haaveilemaan perheen perustamisesta.

23v. Täytin alkukuusta 23 ja sain esikoisen syliin loppukuusta. Se oli elämäni yksi onnellisimmista päivistä. Koko vuosi meni rakkauden kuplassa. Nautin vauvavuodesta ja lapsiarjesta todella paljon. Perustin tämän blogin, koska tuntui siltä että halusin jonkun oman kanavan ja jonkun paikan minkä kautta minuun saisi yhteyden. En olisi koskaan uskonut että tästä hommasta tulee minulle vielä päätyö. Mentiin Matildan ristiäisten yhteydessä naimisiin ja sain nimekseni Parikka.

24v. Palasin hetkeksi töihin Salkkareihin ja aloin odottaa toista vauvaa. Olimme äärimmäisen onnellisia siitä että meidän perhe kasvaisi toisella vauvalle. Sain Mimosan syliin joulun jälkeen ja hän oli maailman kaunein pieni tumma tyttö.

25v. Olin kahden pienen tytön kotiäiti, treffailin paljon kavereita ja nautin ajasta kotona. Liikuttiin paljon ja käytin aikaa myös blogiin. :) Löydettiin tämä meidän nykyinen koti, rakastuttiin ja onneksi saatiin tämä omaksemme.

26v. Palasin Salkkari-töihin ja jätin haikeudella kotona olo vuodet taakse. Samalla tiesin, että teen oikean ratkaisun ja työelämä tuntui ekasta päivästä lähtien hyvältä. Työmme mahdollistaa viikottain niin paljon aikaa kotona, että tuntui kun saisin molemmista (kotiäiti, työelämä) hommista parhaat puolet. Olenkin nauranut, että viime syksy oli semmoinen honeymoon aika mulla kun työ ei tuntunut työltä jne. :D

27v. Tänään täytän 27! En ole koskaan pohtinut ikääni sen kummemin tai kokenut ikäkriiseilyä tms. En ole myöskään juhlinut synttäreitä tai tykännyt olla keskipisteenä. Ehkä sitten kolmekymppisiä voisi juhlia isommin..? :D Tai sitten karkaan johonkin reissuun.

Hei ihanaa päivää! <3 ja kiitos kun luette! <3Sara

(EDIT: lisäsin kihlautumisen ja naimisiin menon vasta kun lukija kysyi asiasta. :D Onneksi te olette mun aivot.. Ups. :D)

KUVAT / NIKI STRBIAN

kengät / Flatterd*

housut / NA-KD*

paita / NA-KD*

kello & rannekoru / Cluse*

laukku / Louis Vuitton

korvikset / & Other stories

*saatu