me

365 ilon ja inspiraation vuosi

14.11.2018 Teksti: Sara Parikka

Moi <3 Oon aina varonut sitä, että en liikaa hehkuta asioita joita on tulossa, vaan puhun sitten kun on puhuttavaa. NYT SITÄ ON!!! Monet teistä on varmasti huomanneet kuinka tämä vuosi on ollut kiireinen ja olen tainnut kirjoittaa monet kerrat siitä miten haastavaa palapeliä arkemme ajoittain on. Rivien välistä on myös voinut lukea, että ammatillisesti tämä vuosi on tuonut eteen valtavasti uutta, haastavaa ja kiinnostavaa työtä. Telkkutöiden ja blogin lisäksi uutena on tullut: Kioski FOOD, Papupata podcast ja KIRJA!

Tällä viikolla lähtee painoon minun kirjoittama kirja !!!!!! Kerron teille nyt mistä on oikein kysymys. :)

Omista hetki itsellesi joka päivä

Sara Parikan 365 – ilon & inspiraation vuosi on päivittäinen annoksesi ihanuutta ja omaa rauhaa. Aloita hyvän olon vuosi, jona omistat enemmän aikaa itsellesi ja läheisillesi.

Kauniisti kuvitettuun kirjaan on koottu 365 hemmotteluun kannustavaa vinkkiä, voimauttavaa sitaattia ja herättävää ajatusta, jotka lisäävät päiviisi mielenrauhaa ja rakkautta. Kirjaa voi lukea monella tapaa: aloita vuosi kohdasta 1 ja etene päivä kerrallaan, valitse päivittäinen mietteesi satunnaisesti tai hae voima-ajatuksia tarvittaessa. 365 johdattaa sinut kauniimpiin päiviin.

Sara Parikka on muotia, sisustamista ja ruoanlaittoa rakastava yrittäjä ja Salatut elämät -tv-sarjasta tunnettu näyttelijä, joka kirjoittaa elämästään suositussa blogissaan. Kahden lapsen äitinä hän ymmärtää itselle omistettujen hetkien merkityksen. 

Yllä oleva teksti on kirjan mainosteksti (sen kirjoittaja wsoy) ja mielestäni sen avulla saa hyvin käsityksen siitä mitä on luvassa. En olisi ikinä lähtenyt kirjoittamaan kirjaa mikäli se ei tuntuisi 100% omalta. Meninkin ensimmäiseen tapaamiseen WSOY:lle todella skeptisissä tunnelmissa. :D En ollut tajunnut, että koko projekti lähtee minusta. Samantien sovittiin, että saisin kirjalle sen verran aikaa kun tarvitsisin ja innostuin älyttömän paljon ideasta. Tiesin, että pääsisin tekemään jotain täysin omaa ja itselle luontevaa sisältöä. En oikein vieläkään voi uskoa, että minun kirjoittama kirja lähtee painoon ja pian se on kaikkien saatavilla. Ehkä tästä tulee nyt todellisempaa kun pääsen jakamaan asian teidän sekä ystävien ja tuttujeni kanssa.

Tämä kirjoitusurakka kulki mukanani koko kevään ja kesän ja olen jakanut asian vain muutaman ihmisen kanssa. Sain apua lähimmiltä, mutta muuten halusin antaa kirjoittamiselle rauhan. On ihana puhua asiasta nyt kun kirjan voi jo pian hankkia. <3 Olen todella tyytyväinen kirjan ulkonäköön, vaikka kriiseilin jossain vaiheessa että onko se nyt tarpeeksi tätä tai tuota. :D Onneksi jokainen osa-alue on ammattilaisten käsissä ja näin ollen voin luottaa lopputulokseen. :) Uskon, että minulle itselle tulee olemaan kirjasta PALJON apua, sillä nuo keräämäni ja kirjoittamani kohdat eivät ole minulle mitään itsestään selvyyksiä. Aina on hyvä muistuttaa itseään tietystä asioista. Luulen, että kirja ei myöskään kulu käytössä eikä sitä voi lukea loppuun.. Asiat kolahtavat eritavalla eri elämäntilanteissa ja näin ollen kirjan luokse voi aina palata.

En malta odottaa, että pääsen näyttämään teille enemmän! <3Sara

Isoin kiitos kustannustoimittaja Ilona Räihä, olet parhautta & teit kaikesta mahdollista <3

 

*kuva / Bryan Saragossa / Agency Leroyn