koti

4 vee

2.4.2018 Teksti: Sara Parikka

Moi! Ajattelin, että pääsiäinen meni meidän osalta reissussa, mutta onhan tässä päästy hyvin nauttimaan herkuista ja pyhistä. Tänäänkin syödään perheen kesken kahteen eri otteeseen. Eilen juhlittiin Matildan synttäreitä perheen kanssa ja huomenna on sitten tiedossa ensimmäistä kertaa kaverisynttärit. Neidille oli selvää, että mansikkakakku on se mikä valikoituu juhlapöytään ja se me yhdessä leivottiin. Matilda vastasi koristelusta täysin itse. :)

Synttäripöydästä löytyi: 

Kolmioleipiä / Yksi paahtoleipäpussi /täyte: 1 paketti kylmäsavulohi, ruohosipuli nippu, pirkka salaattikuutio purkki (semonnen muovinen pieni) öljyjen kera, pirkka chili tuorejuusto purkki. Nämä sekaisin ja leipien väliin. Leikkasin paahtiksen kuoret siisteiksi. 

Täytekakku / Normi kakkupohja / täyte: 2dl kermavaahtoa & 1 purkki mansikka rahkaa, 2 hieman ruskistunutta banaania, 250g suomalaisia pakastemansikoita sulaneena. + tietty kostutus maidolla, taisin käyttää vanilja soijamaitoa. :)

Vihanneksia / Sipsejä / Dippejä

Mokkapaloja

Kun lapset herää päikkäreiltä lähdetään liikkeelle ja suunnataan taas syömään. :D Huomenna arki ja reipas sellainen on tervetullut. Ihanaa löhöpäivää! <3Sara