Yleinen

hämärää

14.1.2015 Teksti: Sara Parikka

Tällä hetkellä mun vaatetus koostuu lähinnä kollareista, huppareista ja vaatteista ”joilla ei ole niin väliä vaikka likaantuisi”. Kädet on ihan kuivat, kun saa koko ajan olla niitä pesemässä liasta ja pölystä. Tässä on kuitenkin asua maanantailta, kun oltiin kaupungissa ystäväni luona. Tänään on tiedossa rennonpi päivä ja jonkin verran pakkailua. Mennään Matildan kanssa uimaan ja tehdään iso kasa ruokaa pakkaseen. Kivaa päivää! <3Sara

ps. kuvat on otettu päivän valoisimpaan aikaan ja silti näyttää hämrältä.. <3 Suomi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentit (12)

Se on kyllä parasta mitä vaan maa päällään kantaa, oma vauva <3 kiitos, samoin teille myös :)

Mäki tykkään huppareista ja kollareista

Heippa! Kiinnostaisi tietää mitkä nuo teidän rattaat on ? Olisin kiinnostunut myös kuulemaan enemmän rattaistanne ja oletteko olleet tyytyväisiä niihin. Ellet ole jo kertonut jossain postauksessa. Meillä on etsinnässä kaksi kuukautiselle vauvallemme uudet menopelit ja nuo teidän näyttää niin kivoilta.
Ja vaikutat muuten aina niin ihanalta ja iloiselta persoonalta :)
T. Sanna

Heippa! Joo nää rattaat on ollut kyllä tosi hyvät! :) En oo sen enempää niistä kirjottanut, mutta voin kyllä todella suositella. Merkki on bumbelride ja indie malli. Hyvä hinta- laatusuhde ja ei varmastikkaan tarvita ollenkaan matkarattaita, koska nämä ovat niin keveät ja ketterät. Nuo ovat voittaneet jenkeissä monta kertaa ”parhaat rattaat” kisan :D Onnea pienokaisesta, 2kk on vielä niin untuvikko <3 Nauttikaa!

Taitaa lähteä meilläkin hankintaan nuo rattaat.
Kiitos paljon ja yritän nauttia niin paljon kun vaan pystyy! :) Vauva saanut varmaan kohta jo tarpeekseen mun haleista, ei kai. On se vaan niin valloittanut äidin ja isän sydämet<3

:) joo me ei ainakaan olla löydetty mitään vikaa rattaista!
Siis se on niin ihmeellistä miten pieni vauva valloittaa sydämmet. Ei edes voitu tajuta miten sekaisin mentäis omasta vauvasta :) Parasta! <3 Ihanaa viikonloppua teidän perheelle!

Se on kyllä parasta mitä vaan maa päällään kantaa, oma vauva <3 kiitos, samoin teille myös :)

Teitkö ruokaa teille vai vauvalle? :)
Itsetehdyt vauvan sose reseptit ois kivoja.
Mutta hyvä kun oot laittanu ruoka reseptejä tänne.. :) kiva saada ideoita ruoan laittoon liittyen.

Kokkasin meille sekä vauvalle :) Reseptiä tulossa perjantaina!

Etelä-Suomessa taitaa olla vielä niin lämmintä,että tarkenee legginseissä.Toivotko, että sinne tulisi kunnon pakkaset joskus? Mistä ruutupaidan kanssa oleva takki on hommattu?

Itseasiassa nuo kuvat otettiin kun oli -14 astetta, joten oli kyllä kylmä!! Takki on zarasta. :)

mullakin on nykyään aina jotku kollarit ja huppari koulussa kun ihanaa aamulla herätessä laittaa rennot vaatteet kouluun! :) opiskelen tällä hetkellä itse ensimmäistä vuotta lähihoitajaksi ja koulu on siitä todella kiva että kukaan ei arvostele (yläasteella sitä tehtiin aika paljon) ja muutenkin todella rentoa koulunkäyntiä! Tarkoituksena olis sitte kolmantena vuonna lapsiin ja nuoriin suuntautua! :) on muuten tosi kiva kun kokkaat matildalle itse! :) varmaan sillekkin kiva kun saa syödä ihan kotitekoista ruokaa! :) mites silloin kun lähdette reissuun? :) onko sulla valmissoseita kaupasta mukana vai otatko omatekemiä ruokia mukaan? :) terkkuja! :)

Heippa! :) kuulostaa ihanan rennolle! Myös sun opiskelusuunnitelmat kuulostaa tosi mielenkiintoiselle. varmasti töitä alalla riittää :)
Tyttö syö melkeinpä aina kotitekoista ruokaa. Vaikka liikutaan paljon, niin pidän pakastinrasiaa mukana :) Muutaman kerran ollaan ostettu kauppasoseita mm lentokoneeseen ja nekin kyllä upposi. Aika helppo ruokainen tapaus siis :) Terkkuja!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *