Yleinen

? –

16.9.2015 Teksti: Sara Parikka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heippa! Haluisitteko pistää mulle kysymyksiä, niin voisin koota niistä kysymyksiä-vastauksia postauksen. Monesti ite tykkään lukea tän tyyppisiä postauksia bloggaajilta. Mitä mieltä ootte?

Tänään on saunapäivä ja hiusten pesupäivä eli lettipäivä. Näistä kuvista myös hyvin hahmottaa kuinka tumma tuo mun oma väri oikeastaan on. Tietysti se on hiukan vaaleampaa päältä, missä aurinko on sitä vaalentanut. Latvat eivät ole todellisuudessa noin keltaiset kuin kuva antaa ymmärtää. Huh!

Muuten täällä elellään perusarkea ja yritetään samalla hoitaa keittiön seinää kuntoon. Eilen haettiin maali, joka onkin hieman erilainen mitä alussa ajattelimme. Siitä lisää myöhemmin! :)

Mielellään otan kysymyksiä vastaan!

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (29)

Olisi kiva kuulla sun lukioajoista, kun kävit töissä ja opiskelit samalla. Teitkö kolmi- vai nelivuotisen lukion, kirjoititko hyvät paperit, saitko hyvä päättötodistuksen? Entä miten koit matildan syntymän oliko synnytys rankkakokemus?

Moi!
Olisi kiva tietää siitä, miten/milloin vietätte Mikon kanssa kahdenkeskistä aikaa. Käyttekö esimerkiksi leffassa, ravintoloissa yms.?
Voisitko tehdä Päivä mun kanssa -postauksen ja Matildan päivästä samanlaisen? Niitä on mukava lukea :)

Ois tosi kiva just jos tekisit ”Päivä mun kanssa” postauksen :) ja onks Peppi just se hahmo jota haluut näytellä?
Onks sulla joku tosi fani joka tulee mieleen :)
Syötkö mitään vitamiinejän:)
Oisko mahdollista että hankkisitte toisen koiran?
Lempi makeinen?
Kun Matilda kasvaa annatteko päättää itse mitä harrastaa vai annatteko vinkkejä että jalkapallon alotat siks ja siks :DD

Mistä vuodenajasta pidät eniten (jos voi valita vain yhden)? Miksi juuri tämä?
Jos olisit eläin, mikä eläin olisit ja miksi? :D
Jos saisit olla päivän mies, mitä tekisit silloin? :D
Millainen olisi unelmatalosi (realistinen ja rajoittamaton versio)?
Mitkä olivat mieluisimmat oppiaineesi koulussa?

Kuinka huolehdit ihostasi ja mitä aineita/tuotteita käytät kasvoillesi, jotta se pysyy noin puhtaan ja raikkaan näköisenä? :)

Mikä on ollu kaikkein paras joululahja lapsuutestasi? Mikä on haave ammatti lapsena? Näätkö sun salkkari kolleegoja vapaa-ajalla? Oliko se shokki kun sait tietää olevasi uudestaan raskaana? Lempi tv ohjelma? Katsoitko salkkateita kun ne alkoi? Oliko koskaan ajatellu lapsena/nuorena että susta tulee näyttelijä?

Moikka! Tykkään sun blogista kun tää on tälläin sopivasti erilainen ja sun kirjotustyyli on tosi mielyttävä! Sellainen päivä mun kanssa postaus ois jälleen kiva lukea, toivottavasti pian sellainen! Hauskaa illanjatkoa! T. 13-tyttö :)

Ois kiva kuulla ihan teidän yhteisestä perusarjesta mikon kanssa, kuinka jaatte kotityöt, matildan ruokailut, nukuttamiset ym, meneekö ne ihan tasapuolisesti? :) miten rentoudut ja erotat pepin sarasta? Jääkö työjutut usein mieleen vai pystytkö hyvin töistä lähtiessä jättää pepin studiolle :D tuntuuko vielä oudolta nähdä itseään telkkarissa ja elokuvissa vai joko siihen on hyvin tottunut näin monessa vuodessa? Ootteko mikon kanssa samanlaisia vai ihan täysin erilaisia luonteeeltanne ja miten erilaisuus/samanlaisuus näkyy teidän arjessa? ja miten vietätte yhteistä vapaa-aikaa koko perheen kesken? :) ja toi sun tukka on muuten tosi kivan näkönen! Paljon parempi kun se joskus kokonaan vaaleana ollut :) kivaa loppuviikkoa teille <3

Mistä tykkäät tällä hetkellä eniten? :) mitä teet/missä olet 10 vuoden päästä? Mistä haaveilet? :)

Mitä samaa on sinussa ja näyttelemässäsi Pepissä?
Oliko näyttelijä haave ammattisi jo lapsena?
Kuinka pitkä olet?

Kuinka pitkään imetit Matildaa ja kaduttiko lopetus jälkeenpäin?
Miten suhun vois tutustuu?
Ootko ikinä aatellu muuttaa pois pk-seudulta?

Heippa!
Kiitos sun blogista, ihanaa luettavaa:)
Haluisin kysellä Matildan syömisistä taaperoaikana ja alle vuoden ikäisenä, teitkö tytölle omat ruuat, annoitko koskaan purkkiruokaa? Tällä hetkellä ilmeisesti syö jo samaa ruokaa kun vanhemmat, onko vaikeaa rajoitella mausteiden ja suolan kanssa? Itsellä taapero 1v3kk ja vauva 2kk, tykkään kovin mausteisesta ruuasta joten taaperon ruoka yleensä vain otetaan ennen maustamista sivuun, tästä haluaisin päästä eroon pikkuhiljaa :) kiinnostaisi postaus tästä asiasta, en varmaan oo ainut mamma ruudun takana ketä asia kiinnostaisi!
Mukavaa syksyä ja tsemppiä kasvavan vatsan kanssa :)

Nähäänkö peppiä ja taigaa vielä salkkareissa?
Onko peppiä ollu kiva näytellä?
Oliko raskasta pitää taigan näyttelijää sylissä ku on kuitenkin varmasti painava ja oot kuitenkin raskaana?

Moi! Kuinka monta sisarusta sulla on? Ja vietätkö heidän kanssa viikottain aikaa?

Hej!
Oon monesti miettiny miten näyttelijän ylipäätään ja tässä tapauksessa sun hiukset ja kasvot kestää melkein jokapäivästä maskeerausta ja hiustenlaittoa?:)

Mikä on ollut lemppari matkakohteesi tähän mennessä ja mihin haaveilet matkustavasi tällä hetkellä?

Moi!

Olisi mukava kulla miten hoidat vaatteiden ostamisen itsellesi, ja mitä vaatekauppoja suosit. Ostatko esim samalla kun hankit Matildalle vaatteita niin siinä samassa itsellesi? Vai menetkö ihan fiiliksen mukaan kauppaan ja ostat sitä miltä tuntuu? Vai onko sinulla jokin lista minkä mukaan ostat? Tarvitsen neuvoja :). Entä onko uudelle tulokkaalle vielä hankittu mitään? ;)
Christina!
Ps. Oot ihan paras bloggaaja ja näyttelijä kans ( oot kaikkien aikojen paras salkkarit näyttelijä <3)

1.Ootko saanut Salkkari kollegoista elinikäisiä ystäviä, joiden kanssa pyörit esim vapaa ajalla?
2.Keiden entisten Salkkari näytelijöiden (jotka eivät enää ole mukana sarjassa, tai eivät ole olleet sun kanssa samaan aikaan) kanssa olet yhteyksissä?
3.Nyt kun saatte toisen lapsen oletteko suunnitelleet muuttavanne isompaan asuntoon, jotta lapsilla olisi omat huoneet?
4.Kun ystävät ja sukulaiset näkevät Matildan kummalta olet kuullut hänen näyttävän enemmän Mikolta vai sulta?
5.Minkä väriset silmät Matildalla on?

Ps. Olisi kiva jos tekisit postauksen hiuksiesi elämän tarina, missä kerrot minkä pituisia ja värisiä hiuksia sulla on ollut ja miksi? Ja mieleuiten kuvien kanssa.

Jospa muutama kysymys täältäkin suunnalta!
– Miten teillä on sujunut lapsen ja koiran yhteiselo?
– Onko sulla jotain tiettyjä bravuuriruokia, joita tulee tehtyä usein?
– Löytyykö kiireisen arjen keskellä kahdenkeskeistä aikaa?
– Mistä teet yleensä parhaita sisustuslöytöjä?

Kiitos piristävästä blogista! Mukavaa syksyn jatkoa ja onnellista odotusta :)

Tämmösenä salkkarifanina pitää kysyä jouduitteko miettimään töistä pois jäämistä ehkä tavallista enemmän tän toisen raskauden kanssa? Tai siis tietenkään töiden ei sais antaa vaikuttaa lastentekoon mutta siis kun katsojat jäävät kaipaamaan sinua ja mietin keksitäänkö hyvä syy ottaa Peppi pois pihlajakadulta taas vuodeksi tai kauon nyt oletkin lomalla kun oot ”just” alottanu työt edellisen äitiysloman jälkeen..
Tästä huolimatta olen siis kuitenkin tosi onnellinen teidän puolesta! Näytette ja vaikutatte söpöltä perheeltä :)

Olisi kiva kuulla oletteko tehneet/ pitääkö tehdä millaisia hankintoja uudelle pikku neidille vai onko kaikki tarvittava jo Matildaltan vauva ajalta hankittuna :)?

Ois kiva saada tietää miten päädyit esittää Pepin roolia ja muutenki näyttelemisestä ja sit olisi kiva kuulla sun kokemus nightmare elokuvista. Mitä mieltä sä oot niistä ja oliko niitä kiva tehdä! ?

Nyt kun kasvatat omaa väriä hiuksiisi niin miten se on onnistunut kun näyttelet Peppiä? Tai siis eikö tuotantotiimiltä tule minkäänlaisia määräyksiä hiustenne suhteen, vaan antavat näyttelijöiden päättää itse hiuksistaan?

Minkälaisia kauneudenhoito rutiineja sulla on ja mitkä on luotto tuotteesi?

Mitä blogeja itse seuraat?

Mikä on paras ns. elämänviisaus jonka olet kuullut/lukenut?

Ei tule kysymyksiä nyt mieleen, mutta voisitko vastata näihin/ tehdä joskus videopostauksen :)

Oletko koskaan miettinyt millainen olisit vaikka 70 vuotiaana?
Millaista elämää haluaisit silloin elää?

Mistä päin oot kotoisin/äitesi, kerta häntä kutsutaan mummaksi :) toki nimen saa valita itse miksikä kutsutaan mutta tuo on vaan yleinen täällä pohjanmaalla niin sillä mietin :)

Pidätkö hevosista, kun ainakin salkkareissa jouduit näyttelemään heppatyttöä?

Tykkäätkö näytellä salkkareissa?
Haluatko enemmän lapsia kuin 2?
Omistatko auton?
Romanttisin saamasi yllätys?
Mottosi?

Olisi kiva kuulla sun lukioajoista, kun kävit töissä ja opiskelit samalla. Teitkö kolmi- vai nelivuotisen lukion, kirjoititko hyvät paperit, saitko hyvä päättötodistuksen? Entä miten koit matildan syntymän oliko synnytys rankkakokemus?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *