resepti

aamu-, ilta- ja välipalat

17.10.2018 Teksti: Sara Parikka

Heippa! Jos joltain on päässyt menemään ohi, niin r a k a s t a n kaikkia välipaloja sekä aamu- ja iltapalaa. Viime viikolla huomasin, että meillä oli viitisen banaania suht ruskettuneessa kunnossa. :D Mietin, että kaikkia en millään saa uppoamaan smoothieihin ja pohdin, että mitä keksisin. Banaanileipä on ihan parasta, mutta huomasin että meillä oli kuohukermaa jääkaapissa, joten homma oli selvä = banaani pannukakku! <3 Käytin tätä reseptiä ja taatusti teen uudemmankin kerran.

Oon joskus nauranut Mikolle, että oon niin superhassu tuon kuohukerman kanssa. Jos meillä on jääkaapissa kuohukermaa tai vaahtoutuvaa soijakermaa tms, niin mun on käytettävä se ennen kuin se menee vanhaksi. Vahtaan päivämäärää ja se on aivan saletti, että olen leiponut jotain ennen kuin se täytyisi heittää pois. Hyvä asia sinänsä, että ei tule heitettyä ruokaa turhaa pois, mutta luulen että tämä liittyy eniten makenhimooni ja siihen, että nyt kun on hyvä syy. :D Haha!

Tänään on Salkkareissa töissä ja huomenna Kioski FOOD päivä. Meillä on molemmilla Mikon kanssa tukkoinen olo, joten toivotaan että se menisi ohi ennen viikonloppua. Olisi ihanaa nauttia syysloma vkl tyttöjen kanssa ja tehdä vaikka jotain kivaa. Pidän muuten tänään ig-stoori puolella ”päivä mun kanssa” tyylistä päivää, joten siellä kandee seurailla jos kiinnostaa. Aurinkoa! <3Sara

Lue myös

Suosittelemme