Reseptit

Aamupala-flatbread

Aamupala-flatbread tehdään esipaistetuista naanleivistä. Kananmuna saa jäädä uunissa kypsentämisen jälkeen valuvaksi, jolloin se muhevoittaa leipäsiä entisestään.

Teksti:
SUVI RÜSTER
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Aamupala-flatbread:

  • 4 esipaistettua naanleipää
  • 1 pkt (180 g) pekonia
  • 1 prk (200 g) ranskankermaa
  • 100 g fetajuustoa
  • 4 kananmunaa

Valmistusohje

Aamupala-flatbread tehdään helposti näin:

1. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Paista pekonit rapeiksi paistinpannulla.

2. Levitä naanleivät leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä leiville ranskankermaa, huuhdottuja pinaatinlehtiä, pekoniviipaleita ja fetajuustoa. Tee leipien täytteiden keskelle kolot ja riko koloihin kananmunat.

3. Kypsennä aamupala-flatbread uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Ripottele kypsien leipien päälle tuoreita yrttejä, kirsikkatomaatteja ja ripaus sumakkia tai mustapippuria.

Katso myös: Nopeat kananmuna-kasvispiiraat

Katso myös Kotiliesi.fi: Lohi-avokadohummus flatbread

X