Yleinen

ananasrahkaa

25.10.2015 Teksti: Sara Parikka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moi, Sunnuntai<3

Oon tykännyt syödä aamuisin jonkun pienen rahkan ennen aamupalaa, ettei kerkeä tulla huono olo ja saan suuhuni heti jotain raikasta. Huomasin yhtenä päivänä, että lemppari rahkavaahtoni sisältää 20g sokeria. Siis siinä 100g purkissa on 20g sokeria!!! Ei kiva.. Niinpä aloin miettimään, että voisin tehdä jatkossa itse omat rahkavaahtoni ja näin määrittää sokerin määrän. (..joo se pitää olla tällä hetkellä nimenomaan vaahtomaista rahkaa :D mielihalut!) Tein tällä viikolla ananasrahkaa ja sokeria tuli murto-osa siitä määrästä mitä syömissäni rahkoissa oli. Sitten kun ostaa vielä hyvät raakaaineet, niin saa taatusti hyvältä maistuvaa rahkaa. Meillä rahka loppui nopeasti ja ensi viikolla aijon kokeilla sitä jollain muulla maulla. Tämähän on myös todella toimiva ja helppo jälkkäri, jonka voi tehdä kaappiin valmiiksi vieraita varten.

Ananasrahka (iso satsi)

2kpl maitorahkaa

2dl kuohukermaa

ananasmurskaa/tuoretta ananansta

vaniljasokeria ja sokeria mielen mukaan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lue myös

Suosittelemme