ootd

torstain kuulumiset

4.4.2019 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Siis vitsit nämä kevään aurinkoiset päivät on vaan jotain niin ihanaa. Onko teistäkin? :) Tuntuu, että on helpompaa laittaa läppäri iltapäivällä kiinni ja jättää työt kun ilma on niin houkutteleva. Illat menee nopeasti, kun ulkona viihtyy pitkään ja lapset menevät paremmin nukkumaan. Tosin mulla ei ole koskaan aiemmin ollut ongelmia 1h kellojen siirrosta.. Iltaisin en saa unta aikaisin ja aamulla on kamalan vaikea nousta. Meillä onkin ollut viimeiset aamut suht vauhdikkaita, kun tytöt ovat nukkuneet myöhempään ja mä oon torkuttanut. Lähtö ei nimittäin suju ihan niin nopeaa kahden pienen unikeon kanssa. Onneksi tänään ehdittiin syödä koko jengillä aamupala yhdessä.

Laitoin huhtikuuksi mun crossfit jäsenyyden pannaan, kun tajusin että en ehtisi järkevästi jumpalle. Aijon panostaa nyt lenkkeilyyn tämän kuukauden, kun vihdoin voi kävellä/juosta kuivilla (suht kuivilla :D) teillä. Mulla on kunnianhimoinen haave päästä juoksulenkille vähintään 3 kertaa viikossa ja pari kertaa pidemmälle kävelylle. Toivottavasti saan siskon mukaan! Toissapäivänä olisin juuri kaivannut kävelyseuraa, kun olin ollut koko päivän koneen ja podcastien maailmassa. Ei huvittanut kuunnella enää yhtään podcastia tai miettiä omia ajatuksia. Halusin päästä juttelemaan. Sanoinkin Mikolle, että nyt jos meille olisi vielä ne tuplarattaat pakattaisi tytöt mukaan ja lähdettäisi oikein pitkälle kävelylle. Tosin en tiedä malttaisiko minit olla enää kyydissä ja kuinka mukava heitä olisi työntää pitkiä matkoja. :D Pitää vain odottaa, että he jaksavat itse kävellä.

Tänään töitä, siivoamista ja viikonloppuun valmistautumista. Lähdetään huomenna mini reissulle ja siitä lisää myöhemmin. Aurinkoista päivää! <3Sara

anorakki / Lexington*

housut / ginatricot*

neule / Lindex

kengät / new balance*

aurinkolasit / rayban*

korvikset / pernille corydon

*saatu