fashion

anorakissa

1.10.2018 Teksti: Sara Parikka

Heippa!

Mitä teille kuuluu?

Anorakista mulle tulee mieleen oma lapsuus. Mun isosiskolla taisi olla tällainen kun olin pieni. Lämpimiä muistoja. Tämä mun anorakki on super kevyt ja silkkimäinen, joten se on usein jäänyt päälle myös sisälle tultaessa. Tykkään eniten etutaskusta joka helpottaa kauppareissuilla, puhelimen kanssa ja muutenkin on tosi kätevä.

Tällä hetkellä tykkään kovasti käyttää mekkoja ja hameita sekä yhdistellä niitä lämpimien sukkisten, neuleiden ja takkien pariksi. Farkut ovat seisseet lähestulkoon käyttämättömänä jo monta viikkoa. Housuiksi on valikoitunut kollarit tai silkkihousut. Se on hassua miten välillä tulee selkeitä kausia sen suhteen millaisia vaatteita käyttää.

Vähän jo odotan sitä, että saan vetäistä lämpimän pipon, kaulahuivin ja takin päälle.. Eiköhän tämä starttaava lokakuu sen meille pian tarjoile. Varattiin muuten nyt mulle ja Mikolle vajaan viikon reissu Nyciin joulukuulle. En malta odottaa! Siitä alkaa samalla meidän perheen joululoma ja kevennetty työtahti. Eipäs ole näitä hulinaviikkoja tiedossa mun osalta enää kuin 8vk. <3 Tälläkin viikolla saadaan apuja lähipiiriltä, kun päivät tuppaa venymään. Onneksi viikonloppuna saatiin halia ja levätä kunnolla.

Ihanaa ja energistä uutta viikkoa! <3Sara

psst. tässä asussa näkyy mun uudet Dr Martensit.. Enpä ole muita kenkiä käyttänytkään! :D 

kuvat / Amanda Aho

kengät / Dr Martens

sukkikset / Lindex

mekko & mekon alla oleva college / na-kd*

anorakki / Lexington*

laukku / marimekko

*saatu