Mainos

Arjen ruokarytmi / Ella´s Kitchen*

17.8.2017 Teksti: Sara Parikka
Sara Parikka arjen ruokarytmit

 *kaupallinen yhteistyö Ella´s Kitchen

Helou! Nyt on ensimmäinen rehellinen arkiviikko starttaillut käyntiin, tosin meillä se koostuu monesta osasta ja samalla myös vapaapäivistä. Oon aina osannut nauttia meidän freelancer työstä siinä mielessä, että ajat menee ihan miten sattuu. Olen tottunut jo nuoresta saakka siihen ja pidän sitä yhtenä parhaana asiana työssäni. En usko että 8-16 on minua varten, mutta eihän sitä koskaan tiedä.. Ainakin se vaatisi totuttelua. Kuten varmasti tämä meidän rytmi monella muulla. :D

Yksi asia mistä meidän perheessä pidetään melkeinpä aina kiinni ovat ruokarytmit. Ne menee kiireessä, hulinassa ja vapaapäivänä lähes aina samalla tavalla. Kuvasin teille alle meidän neitien ruokailun vapaapäivänä (nykyään syövät puolet päivistä lounaan/välipalan päiväkodissa)

07.30-08.00 / Aamupala / Tämä aika oli muuten ihan sama myös kesälomalla :D, meidän tytöt eivät nuku pitkään vaikka mikä olisi. Hehe, kiva. :D Aamupalalla on usein puuroa, leipää, mehukeittoa, maitoa tai jotain mitä kaupasta on tarttunut mukaan. Hedelmiä syödään myös aamiaisen ja iltapalan yhteydessä. Itse join aamiaiseksi kahvia ja smoothieta johon laitoin joukkoon yhden ”The green one” Ella´s Kitchen:in smoothien! :)

12.00 / Lounas / Tällä kertaa ruokana oli kasvispastaa mihin oon ihan rakastunut. :)

15.00 / Välipala / Meidän neidit rakastaa Ella´s Kitchenin smoothieita ja niitä kuluu viikossa monta. Jos edellinen ruoka on maistunut huonosti saatan tarjota ruokaisampaa smoothieta (peaches, pears + baby rice, 2 kuva). Neideille uppoaa kaikki maut ja isot sekä pienet pussit menee vauhdilla parempiin suihin. Lisäksi Ella’s Kitchenin Smoothiesta saa tehtyä mehujäätä pursottamalla tuotetta esimerkiksi muoviseen mehujäämuottiin.

17.00 / Päivällinen / Pyritään syödä päivällinen aina koko porukalla, jos vain mahdollista. Katettiin pöytä ulos ja syötiin kasvissosekeittoa. Matildalle ei maistunut kovin hyvin, mutta sain hänet näkkäripalkkiolla houkuteltua maistelemaan.. Mimosa sen sijaan söi tupla annoksen. Reseptiä tulossa. ;) Vinkkinä: Ella´s Kitchenin tuotteet taipuvat moneen.. Esimerkiksi kasvissosekeiton voi kiireisenä päivänä korvata helposti lämmittämällä Ella’s Kitchenin hedelmä-vihannessosetta kattilassa.

20.00 / Iltapala / Puuroa ja Ella´s Kitchenin ”The red one” smoothieta päällä (1 pieni pussi, jaettuna kahteen). Uppoaa puuro kummasti vielä paremmin. ;)

Jos tytöt saisivat päättää, niin he varmaan söisivät pelkkiä välipaloja pitkin päivää.. Tämä ei kuitenkaan onnistu ja pyrin pitämään suht tarkan kurin sen suhteen, että syödään ”kunnon ruokaa”.

Miten ruokailurytmi teillä menee..? Muistuttaako samaa? On ollut muuten ihan huippua, että lasten myötä olen myös itse löytänyt säännöllisen ruokarytmin. Sehän jos mikä pitää kropan ja mielen virkeänä! Tämän yllä kuvatun päivän söin lähestulkoon samanlailla kuin tytöt, myös nuo Ella´s Kitchenin smoothiet ;)! Aurinkoa! <3Sara

Lue myös