decoration

sisustussuunnitelmia & asuntohaaveilua

14.7.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikka! En ajatellut haluavani asuntomessuille tänä vuonna. Mietin, että matkaaminen sinne kestäisi ja säätö lastenhoidon suhteen jne olisi haastavaa. Nyt kun olen perehtynyt messulehteen ja tutustunut kohteisiin tekisi älyttömästi mieli päästä paikan päälle. Tasasin väliajoin innostun sisustamisesta aivan uudella otteella ja aika ajoin selailen myynnissä olevia asuntoja sekä talopaketteja. Varsinkin viime aikoina kaikki rakentamiseen liittyvät asiat ovat kiinnostaneet ja olen ahminut tietoa liittyen kaiken maailman rakentamisratkaisuihin. :D Pidän tätä vähän niinkuin omana outona harrastuksena! Viihdymme nimittäin älyttömän hyvin nykyisessä kodissamme, eikä lähtö tästä ole näköpiirissä.. Silti tykkään kyllä haaveilla ;)

En ole tullut tehneeksi mitään sisusustushankintoja nyt kesällä ja kotona on ollut mukava olla. Mikään ei ole pistänyt häiritsevästi silmään ja muutoksia ei olla tehty. Jos jotain lähtisin muutamaan niin pikku hiljaa muutamat kalusteet voisi vaihtaa uniikkeihin kirppistyylisiin löytöihin tai sitten satsata designiin. Suurimmaksi tavoitteeksi sisustuksessa on noussut pysyvyys ja laatu. Olisi ihanaa kun senkit, tuolit, pöydät ja sohvat kulkisivat mukana vuosikymmenestä toiseen. Tähän haluan pyrkiä. Osaan kertoa heti kättelyssä mitkä meidän kalusteet ovat sellaisia mistä en luopuisi ja tahtoisin näin olevan suurimman osan kohdalla. Piensisustuksella, kasveilla ja tyynynpäällisillä pystyy sitten leikittelemään ja vaihdella kausien mukaan värimaailmaa sekä tunnelmaa.

Tärkeintä meillä kodissa on toimivuus ja se, että tavaroilla on loogiset paikat. Tykkään siitä, että kaikki mahtuu hyvin ruokapöydän ääreen ja vieraitakin koti vetää kerrallaan ihan kelpo määrän. Kodin saa siivottua illalla nopeasti, kun tavaran määrä on kohtuullinen ja paikat eivät pursua. Nautin siitä kun voin hengähtää siistissä kodissa päivän päätteeksi, vaikka muutama villakoira juoksisikin lattialla.. ;D

Millaiselta teillä näyttää kotona nyt kesällä vai tuleeko aikaa vietettyä enemmän ulkona? Tästä tulikin mieleen, että ehkä sisällä kaikki näyttää kivalta kun liikkumatilaa on kesällä paljon enemmän. Terassin ovi on jatkuvasti auki ja ulkona tulee oltua suurin osa päivästä. Näin ollen ne sisäseinät eivät pääse kyllästyttämään. :D

Saapi nähdä hyppäänkö kaverin kyytiin ensi viikon sunnuntaina ja lähden asuntomessuille. Ajatus alkoi kyllä kieltämättä houkuttamaan. Kiinnostaisiko teitä, jos kävisin kuvailemassa sieltä sisältöä? Voisin kasailla suosikkeja, trendejä jne..? Aurinkoista viikonloppua! <3Sara

kuvakollaasit kasasin IG:stäni <3

Kommentit (17)

Joo, postaus asuntomessuilta ja muutenki sisustuspostaukset olis tosi kiva juttu :) Ja haluun sanoo vielä, että mun mielestä sun blogi rokkaa aitoudella ja sillä, että kaikesta huokuu se, että teet blogia meitä lukijoita varten <3

Meillä on kaaos, josta pitää huolen 1 vuotias. :D Paitsi nyt kovimmilla helteillä kuumin keskipäivä on oltava sisällä auringon voimakkuuden takia. Muutoin menee kyllä ulkona ja koti on sen näköinen. Syksyn tullessa koti alkaa taas kiinnostaa enemmän ja tulee enemmän sisusteltuakin. :)

Ihana pieni 1v :) <3 joo hei se on totta, että syksyn tullessa taas kiinnostaa!!! Ihanaa viikkoa sinne <3

Olisi kiva kun pääsisit käymään ja postaisit. Pidän kovasti sisustus tyylistäsi ja olen saanut blogistasi ideoita omiin kotiin. Kiitos siitä😊

Kiva kuulla :) IHanaa viikkoa sinne!!

Lähde ihmeessä kaverin mukana messuille, ite kävin viime viikolla, ja ihasteltavaa oli taas vaikka millä mitalla. Kohteista mieleen jäi erityisesti Bunkkeri (oisko ollu kohde 16), koska poikkes kivasti massasta :) Mukavasti oli sisustukseen ylipäätään lisätty värejä tyylikkäästi pitkään jatkuneen mustavalkoisen linjan jälkeen.

Hei kiitos vinkeistä :) hitsit.. houkuttaa kyllä tosi paljon lähteä!
Ihanaa viikkoa sinne <3

Helou :) Mä oon miettiny miten tämän asiani muotoilisin.. oon vähemmän lukenu sun blogia ja seurannu instassa, kun on alkanu tulemaan sellanen fiilis, että tämä on silkkaa bisnestä. Asiat on kauhean tarkasti aseteltu ja tosi paljon yhteistyötä. Tietysti se onkin bisnestä ja moni haluaa tehdä sun kans yhteistyötä, mutta vitsit että kaipaan sellasta meininkiä et ois hetken mielijohteesta räpsästy kuva tai kirjoteltu mitä nyt mielessä sattuu pyörimään. Tajusin tän kun luin jutun ulkomaalaisesta bloggaajasta joka vie lapsensa monta kertaa jäätelökioskille jotta saa sen täydellisen kuvan lapsesta syömässä jäätelöä. Enkä tarkota sitä että pitäis kuvata pyykkivuoria tai avautua jostain poliittisista mielipiteistä, mutta bisnes tuntuu ajaneen aitouden päälle. Oonkohan mä ainoa josta tuntuu tältä.. :/ Aiemmin oli kiva lukea juttuja äitiydestä, lapsista, elämästä yleensäkin mutta on vaan pompannu juttuja missä mainostetaan millon mitäkin ja on koko ajan superhienoa. Sä oot visuaalinen ihminen, tajuan :D Mutta niin.. onhan se varmaan haastellista luoda sisältöä jos on sovittu joku tietty määrä mikä pitää postata.

Heippa <3 Kiva kun uskalsit kirjoittaa ja iso kiitos asiallisesta palautteesta :) Blogin suhteen on kyllä super tiukka ja yhteistöitä on mielestäni tosi vähän.. Viime kuussa yksi ja tässä kuussa myös yksi.. Viikossa ihan max 1-2 kaupallista joskus ollut, mutta tiedän että monet bloggaajat pitää 3 kaupallisen postauksen rajaa per viikko :)
IG puolestaan on kyllä paljon kaupallisempi, mutta siellä taas on se kiva, että päätän itse KAIKESTA ig:n suhteen. Koen että teen sinne niin paljon sisältöä, että kaupallisuus ei samalla tavalla haittaa.
Jaaa kuten oon monta kertaa kertonut, niin se että ylipäätään päädyn tekemään yhteistyötä on aikamoinen prosessi. Yhtestyökumppanit valikoituvat tarkasti. :) Kaikkea hyvää kesääsi ja onneksi vähemmän kaupallisia blogaajia ja somettajia varmasti löytyy <3 Aurinkoa!

Moi! Tunnistin 2x:n fiilikset ja itsellänikin on jäänyt blogin ja ig seuraaminen satunnaiseksi, kun ennen seurasin joka päivä. Mainoksia tulee joka tuutista muutenkin liikaa, joten huomaamattani sisältö ei enää kiinnostanut kuten ennen. Uskon, että teet niin kuin parhaaksi näet ja varmasti seuraajia ja sitä myötä houkuttelevampia yhteistyötarjouksia on tullut lisää!

Ihanaa kesää kaikille <3

Ymmärrän.. Kiitos viestistä.. Somessa on se ihana juttu, että he keitä seuraa voi itse valkata <3 Kaikkea hyvää ja aurinkoa! :)

Minua ainakin kiinostaa kovasti sisustusaiheiset jutut ja kuvat😊 Ne on mukavaa seurattavaa ja kiva saada uusia näkemyksiä ja idoita itsellekin.

Hei jeeee, kiva kuulla :)

Ehdottomasti kiinnostaa! Kesän jäljiltä asunto on muuttunut jotenkin ”nuhjuiseksi”, kun tulee oltua paljon ulkona tai reissun päällä. Pitää elokuun aikana, kun 2v palaa hoitoon vähän freesata asunnon ilmettä ja muutenkin siivoilla ym. ennen kuin koulunpenkki taas syyskuussa kutsuu. Vinkit ovat tervetulleita, välillä tuntuu, ettei ole ideoita ja menee samalla kaavalla sisustuksessa. Tällä hetkellä olen tykästynyt harmaan eri sävyihin, pitäisi yrittää sellainen matto löytää jostain talveksi olkkariin…

Hei jihuuuuu, kiva kuulla :) :) Ihanaa viikkoa <3

Meillä vallitsee hallittu kaaos kotona :D on niin mahtavat säät, ettei raaski uhrata aikaa siivoukselle. Ja oon aina tykänny siitä, että nään tärkeät asiat pitkin asuntoa, jos niille olisi oma paikkansa laatikossa tmv, niin kaikki olisi aina hukassa :D Ehkä vielä jonain päivänä kykenen loogisempaan säilytysratkaisuun 8)

Teillä on kyllä tosi kiva koti! Erityisesti olohuoneen isot ikkunat on kivat!

Sisustusjutut kiinnostaa aina! Se on mun intohimo!😀
Ja mua ei kaupalliset postaukset haittaa, päinvastoin 😊 Taidan olla mainoksien ”uhri” sanan positiivisessa merkityksessä! !
Meillä myös ollaan kesällä enempi ulkona, mut jotain pientä sisustellaan sillonkin. Mut syksyl sit taas innostuu uudestaan ku illat pimenee☺

Joo, postaus asuntomessuilta ja muutenki sisustuspostaukset olis tosi kiva juttu :) Ja haluun sanoo vielä, että mun mielestä sun blogi rokkaa aitoudella ja sillä, että kaikesta huokuu se, että teet blogia meitä lukijoita varten <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *