Yleinen

autokouluun.. jaiks.

5.5.2015 Teksti: Sara Parikka

Heippa! Mulla on ollut viime päivinä niin vähän aikaa rauhoittua koneen ääreen, kun Matilda on siirtynyt yksiin päikkäreihin ja selkeästi haeskellaan päivärytmiä uudestaan. Toisaaltaan se antaa mulle nyt 3h ajan putkeen, jolloin kerkeän hoitamaan kaikki juoksevat asiat ja kirjoitella myös tänne blogiin.

Kiirettä on myös tuonut a u t o k o u l u minkä mä oon aloittanut. Mun kaverit varmaan nauraa, koska oon puhunu joku kolme vuotta, että se pitäis käydä. (Alun perin se jäi 18v käymättä, kun olin koulun lisäksi töissä ja muutin helsingin keskustaan) Nyt oon kuitenkin ”pakon” edessä, sillä Matilda menee syksyllä päiväkotiin, niin meidän arkea helpottaa kovasti jos molemmat pystyy ajamaan autoa.

Päädyin suorittamaan autokouluni Moviassa, josta löytyy monta toimipistettä ja näin pystyn helposti sumplimaan teoriatunteja sen mukaan milloin itselleni sopii. Tähän mennessä oon ollut tosi tyytyväinen valintaani. Eikä se autokoulun aloittaminen ollut yhtään niin hirveää kuin ajattelin. <3Sara

  // //

Kommentit (12)

Kiitos viestistä :) ja tsempistä! Enköhän mä tästä selviä! Ja kiva kuulla että on muitakin jotka hankkii korttia ”myöhemmällä” iällä :)

Tsemppiä, hyvin se menee! :) <3

Jeee,mahtavaa <3

Onnea autokouluun! Itsellänäkin on se vielä käymättä,vaikka täysi-ikäistymisestä on jo pari vuotta aikaa. Mutta on sen käyminen minullekin lähiaikoina ajankohtaista, kun en pääkaupunkiseudulla asu. Sitten, kun sen aloitan, niin tiedän ainakin että ei sitä tarvitse jännittää. (:

Joo, ei se oo ollu niin paha kun ajattelin :D Ja kuulemma aika iso prosentti ihmisistä ajaa kortin vasta myöhemmin :)

Heh, itsekin suoritin autokoulun vasta viime kesänä – 24-vuotiaana.
En 18-vuoden kynnyksellä tuntenut autokoulua tarpeelliseksi ja veikkaampas, että motivaationi käydä se silloin olisi ollut vähän niin ja näin.
Autokouluni suoritin n. kahdessa kuukaudessa kaiken kaikkiaan ja olen todella tyytyväinen, että sen vihdoin suoritin.

Tsemppiä autokouluun ja turvallisia ajoja! :)

Kiitos kannustuksesta! :) Kiva kuulla että sulla meni kortin suoritus nappiin!! Kivaa kevättä :)

Ite olin kans yli 20 kun suoritin ajokortin.
Sillon se rupesi tuntumaan tarpeelliselta, mutta oman ekan auton ostin vasta 23 vuotiaana :)
teoriat on helppoja, maalaisjärjellä pärjää pitkälle ja samoin sillä kun on auton kyydissä: pyydät mikkoa tenttaamaan liikennesääntöjä ja merkkejä esim valoissa seistessä :) niin ne jäi mulle helpolla mieleen :)
Tsemppiä autokouluu, hyvin se menee ♡

Kiva kuulla :) hei hyvä vinkki, nyt tulee ainakin tekemistä automatkoille :) Kiitos tsempeistä <3

Mä täytän syksyllä 28 vuotta, enkä ole vieläkään korttia hankkinut! Nyt vasta se on tullut vakavasti mieleen ja ajattelinin, että ehkä minä vielä joku päivä sen ajan… :)

Niin no miksikäs ajaa jos ei oo tarvetta :) ihanaa kevättä sinne :)

Itsekin vasta pari viikkoo sitten aloitin autokoulun ja olen 24-vuotias eli saman ikäinen Saran kanssa. Meidän autokouluryhmäs on yks mua vanhempikin vielä jolla on pieniä lapsia. Olisikohan hänkin heidän takiaan aloittanut että heidänkin perheessään olisi 2 ihmistä autoa ajamassa. En vaan saanut aikaseksi mennä aikasemmin ja nyt se olis ajankohtaisempaa kun en ihan kaupungissa asu ja täällä ei ole niin hyviä kulkuyhteyksiä kuin Helsingissä.

Eiköhän se hyvin mene. Muakin jännitti alkuun varsinkin ajaminen mutta nyt kun oon muutaman ajotunnin suorittanut, niin hauskaa on ollut ja itsevarmuus liikenteessä pikku hiljaa lisääntyy. Ajaessa oppii koko ajan lisää ja tietenkin myös teoriatunneilla.

Niin kuin joku jo tossa ylempänä sanoikin, maalaisjärjellä selviää pitkälle ja sullahan on Mikkokin kuka voi tentata. :)

Kiitos viestistä :) ja tsempistä! Enköhän mä tästä selviä! Ja kiva kuulla että on muitakin jotka hankkii korttia ”myöhemmällä” iällä :)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *