kuulumiset

baby blue

31.3.2019 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Tytöt on juuri päikkäreillä ja vitsit olisi unet maistuneet myös mulle. Juhlittiin eilen aamusta iltaan Matildan 5.v synttäreitä ja yhteensä vieraita kävi lähes 50. Tietty suurin osa oli lapsia, mutta siitä voikin päätellä että vauhtia riitti. Onneksi oltiin varattu läheisen koulun nuorisotila käyttöömme, koska siellä mahduttiin kaikki saman pöydän ääreen ja muutenkin järkkääminen oli paljon helpompaa. Toivottavasti ensi vuonna tähän aikaan ollaan jo uudessa kodissa juhlimassa. :)

Kulunut viikko on ollut aika vauhdikas ja ensi viikko on vielä pari astetta kiireisempi. Kevät on ollut nyt jo pari vuotta aika intensiivinen, kun ennen kesää tapahtuu niin paljon. Mulla on vireillä työjuttuja jo syksyä varten, joten monta palloa once again ilmassa yhtä aikaa. Olen kyllä niin fiiliksissä lämpimistä päivistä ja tästä valon määrästä. Ensi viikolla aion kyllä pyhittää aikaa myös pihalle ja terassille. Odotan jo, että pääsen puutarhaostoksille, siivoamaan terassin ja istuttamaan uudet kukat. Kuvailen teille tunnelmia kunhan vaan pääsen työntouhuun. :)

Lähdetään pian tyttöjen serkun 1.v synttäreille, joten juhlinta sen kun jatkuu. Meillä on myös sellainen määrä rääpittävää, että pakko kutsua läheisiä auttamaan niiden kanssa. :D Kuvissa näkyy mun tämän hetken nro. 1 neule. Rakastan tuota baby blue sävyä ja neuleen laadukasta materiaalia. Löysin sen Lindexin -50%! Kannattaa nyt ennen kesää tsekkailla alennuksia syksyä varten, jos jollekin on tarvetta. :) Neuleista tuli mieleen, että mun ostoslistalla on ollut jo pitkään sellainen ”nukanpoistaja”.. Pitäisi nimittäin huoltaa kaikki neuleet. Onko vinkkejä siitä mikä vekotin on paras?

Hei ihanaa sunnuntaita sinne! <3Sara

 

kengät / Flatterd*

housut / Monki

paita / Lindex

takki / nakd*

laukku / louis vuitton

*saatu