Yleinen

Beigeä

5.10.2015 Teksti: Sara Parikka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moi! Tässä asua viime viikolta, kun oltiin menossa vanhempainiltaan. Tämä paksu neule oli lemppareitani myös viime raskaudessa. Vielä se on tosin vähän liian lämmin sisätiloissa.. mä kun oon niin lämminverinen. Myös beige värinä tuntuu todella omalta ja sitä on helppo pitää päällä.

Mietin juuri yksi päivä, että odotus synnytystä ja vauvan syntymää kohtaan alkaa tulla lähemmäksi. Koko raskaus on mennyt niin nopeassa tahdissa ja en ole kokenut sitä yhtään pitkä veteiseksi. Tietysti voin kuvitella, että ne piiiitkät päivät ovat sieltä vielä tulossa. Taapero ja työnteko auttaa kummasti siinä, että ei kerkiä sen suuremmin asiaa pähkäillä. Mulla on monta ystävää samassa tilanteessa, joten niiden kanssa on kiva höpötellä kaiken maailman äiti-, äitiys- ja synnytyshommia.

Nimen mietintä on myös kovasti käynnissä ja ainakin yksi vahva suosikki on jo olemassa. Kirjoittelen aiheesta erillistä postausta tällä viikolla. :)

Nyt kivaa alkanutta viikkoa! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (2)

Millon teidän toisen lapsen laskettu aika on? :)

Aivan pakko tulla välillä kommentoimaan! Oon jo pitkään sun blogia seuraillut ja sun postauksia lukiessa tulee vaan aina niin hyvälle tuulelle sekä sun oma positiivinen asenne välittyy selvästi lukijalle. :) Tosin oot varmaan tarkoituksellisesti jättänyt negatiivisemmat asiat ulkopuolelle, mutta juuri tälläisenä ”kevyenä” tätä on kiva lukea!

Millon teidän toisen lapsen laskettu aika on? :)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *