pohdintaa

BLOGI

2.1.2019 Teksti: Sara Parikka

Heips! Tartten teidän apua! :) Mitä haluatte blogiin tänä vuonna? Listaan tähän mua kiinnostavia teemoja ja olisi ihanaa, jos kertoisitte mitkä alueet kiinnostaa eniten ja onko jotain mitä voisi jättää suosiolla pois. Jotkut uskoo, että blogien lukeminen jää tulevaisuudessa pienemmälle ja podcastien osuus kasvaa. Nyt jos koskaan on lukijoilla hyvä sauma vaikuttaa sisältöön. Ja hei ainii, nyt tuli mieleen että oon luvannut kirjoittaa siitä mikrovaikuttamisesta.. Teen sen asap. Ihanaa päivää ja iso kiitos, jos kommentoitte! <3Sara

Sisustaminen

Ruoka & Leivonta / Reseptit

Muoti & Kauneus

Lapset

Syvemmät pohdinnat

Päivä mun kanssa

Rakennusprojekti

Kotimaan matkailu / Matkailu

..Mitä mieltä olette?

kuvat / Amanda Aho

ruutumekko / h&m

neule / ginatricot / saatu

Kommentit (81)

Voi miten ihana kuulla <3 Kiitos mielettömän paljon! Kaikkea hyvää myös sinne!!! :)

Raksaprojekti kiinnostaa!

kiva kuulla :)

Lapsi perhe arjesa

Kaikki kiinnostaa, sulla on niin ihana tapa tehdä tätä blogia :) erityisesti tykkään lukea ihonhoito- ja meikkipostauksia sekä muita yleiseen hyvinvointiin liittyviä juttuja. Rakennusprojektianne olisi ihana myös päästä seuraamaan!
Mites muuten kun ennen joulua vihjailit postausta huulipunista niin onko sitä postausta tulossa? :)

Kiva kuulla :) Äääk se jäi kokonaan tekemättä! Hei teen sen asap nyt alkuvuonna :) <3 IHanaa talvea sinne! <3

Sisustaminen kiinnostaa paaaaljon :) Lisäksi kaikki arkiset jutut ja päivä mun kanssa <3

Ihana kuulla <3

Hola!

Kotimaan matkailu ehdottomasti kiinnostaa eniten. Kiinnostuksesta: ootko huomannut sun blogikävijöiden laskeneen esim. podcastien tulon myötä vai pysyneen tasaisena?

yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

Heippa :) Kiva kuulla <3 Ei ole laskenut.. Mulla ollut aikalailla sama määrä lukijoita nyt kolme vuotta :) ihana juttu!

Syvemmät pohdinnat ja päivä mun kanssa kiinnostaa kaikista eniten noista vaihtoehdoista ja muakin kiinnostaa se teijän rakennusprojekti :)

ihana kuulla <33

Heips,
Tykkään lukea sun blogia ja käyn pitkin päivää kurkkaamassa oisko ilmestynyt uutta postausta. Tyn myös kuunnella sun ja Johanna Papupatapodia esim. lenkillä tai tylsänä hetkenä sohvan nurkassa 🤗.
Postauksissa kiinnostais kuulla juttua mm. rakennusprojektista, lapsista, matkustelusta (koti- ja ulkomaat), päivä mun ja lasten kanssa sekä tietenkin sisustamiseen liittyviä juttuja. Ehkä kuitenkin itseä vähemmän kiinnostaa noi meikki, koru ja pukeutumisjutut, mutta toki niistäkin oon aina välillä saanut uusia ideoita, kuten Daniel Wellington kellot 😘

Kaiken kaikkiaan pääasia, että pidät oman linjan postauksissa ja kirjoitat sinulle itsellesi tärkeistä asioita ☺️🤗.

Hyvää alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi!

IHANA KUULLA <3 Kiitos super super paljon :) Kaikkea hyvää talveesi <3

Sun tyyli tehä blogia on ihanan aitoa ja mielelläni lukee oli aihe mikä tahansa. Ehkei kaikki ole ajankohtasia juuri omassa elämässä, mutta silti on ihana kuulla ihan kaikesta. Kaikesta voi löytää aina jotain kaunista ja saada inspistä, vaikka aihe ei juuri koskettaiskaa sillä hetkellä. Sulla sellanen tyyli kirjoittaa ja kertoa asioista, että varmasti pystyy samaistumaan asioihin. Ihanimpia blogeja on sellaset missä avoimesti vähä rosoisesti kerrotaan kaikesta, että kaikille löytyy jotakin ja nuo kaikki aiheet kuulosti aivan mahtaville. Huomaa kuinka lämmöllä teet tätä ja sydän mukana💛

voi ei…. en kestä tätä viestiä.. kiitos <333

Lapaset

Moi. Tykkään lukee melkein kaikkii juttui. Kiinnostaa teidän Matkailu ja talo projekti. Erityisesti. Hyvää uutta vuotta. 🐩😁🏠

jee, kiva kuulla :) <3

Kaikki ehdottamasti (ja mitä muutenkin olet aikaisemmin kirjoitellut) ovat olleet kiinnostavia :) Jos pitää nostaa muutamia kiinnostavimpia juttuja noista ehdottamistasi, niin listalleni päätyvät: Sisustaminen, reseptit, muoti ja syvemmät pohdinnat. Mutta kuten sanoin, olen tykännyt kaikesta mitä olet kirjoitellut :D

Jee, kiva kuulla :) Ihanaa talvea sinne <3

Reseptit, niitä on kiva poimia. Monia on kokeiltukin ja ovat jääneet pysyvään käyttöön 🌟 arkiset jutut ja tietty muoti kiinnostaa 🙂

oi miten ihana kuulla :) <3

Siinähän ne tuliki jo kaikki sun listassa mikä ainakin mua kiinnostaa!!😀 Hyvää alkanutta Uutta Vuotta teille!!

Mahtavaa <33 samoin sinne ihana!

Hei!
Mua kiinnosta lukea ihonhoito ja hyvinvointiin liittyviä asiat. (: Reseptit niitä on kiva päästä tekemään, rakennusprojektianne olisi ihana myös päästä seuraamaan!

ihana kuulla, kiitti :) <3

Minua kiinnostaisi lukea lapsi-aiheisia postauksia ja erityisesti, millaisina koit tyttöjen vauva-vuodet. Tämä ei ole tietty sulle enää ajankohtaista ja varmaan aika on kullannut muistoja, mutta tuoreena äitinä kiinnostaa lukea muiden kokemuksia vauva-arkeen liittyen (imetys, unet, muut puuhastelut). Oliko jotain mikä yllätti, tuntuiko joku asia/vauvan vaihe haastavalta? Ja myös se, kuinka lapsiarjen yhdistää muuhun ”omaan” elämään. Milloin jätitte lapsia hoitoon ensimmäisiä kertoja, millaisena koet oman aikasi (harrastukset, omat menot) tällä hetkellä?
Arkireseptit ovat myös aina jees! Monesti kaupan pihalla googlaa autossa ”sara parikka arkiruoka” kun pää lyö tyhjää :) Hyvää alkanutta vuotta!

Kiitos super paljon viestistä :) voisin kyllä kirjoittaa vauva-ajasta joku kerta, laitan ylös ;)
Ja hei ihana kuulla, että resepteille on kiinnostusta <3 Parasta vuotta teille ja onnea tuoreelle äidille <3

Eniten kiinnostaa reseptit, rakennusprojekti ja syvälliset pohdinnat sekä ihan arjen kuulumiset ja kevyet aiheet :) Sun postaukset on olleet sopivan pituisia, että niitä jaksaa lukea ja selata useamman peräkkäin jos on jäänyt välistä :) Hyvän mielen blogi!

Ihana kuulla, kiitos <33

Pidän tyylistäsi tosi paljon, ja saat super arkisistakin aiheista mielenkiintoista luettavaa, johon on helppo samaistua. Postaukset juuri sopivan pituisia. Rakastan rentoa ja simppeliä meininkiäsi ja kaikki omat listaamasi aiheet kiinnostaa, erityisesti reseptit :) Ihanaa uutta vuotta!

Voi miten ihana kuulla, kiitos tosi paljon :) <3 Samoin sinne hyvää uutta vuotta <3

Mua kiinostaa ihan aidosti kaikki listaamasi aihealueet. Sisustus, rakentaminen, kauneus, muoti, perhe, ruoka, matkustelu, vapaa-aika yms… kaikki uppoaa. Itse en ole jaksanut innostua podeista vaan mielummin luen blogeja. Työssä ja kotona on aina meteliä niin en vaan jaksa ainakaan tällähetkellä kuunnella podeja. Sen sijaan nautin itsekseni lukea blogien tekstejä. Niitä voi myös lukea töissä tauoilla vaikka enemmän nautinkin päivän lopuksi koti sohvalla rentoutuen. Sun postaukset on sopivan pituisia, asia tulee ytimmekkään informatiivisesti sanottua. Olisi myös kiva kuulla sun hiusprojektista, etkös kasvattele omaa luonnollista sävyäsi takaisin?

Voi miten ihana kuulla, kiitos <333 Hei joo hiuksista tulee varppina juttua kevään mittaan. :)
Mahtavaa vuotta sinne <3

Oisko muuten joku Top 3 versio postaus kiva? Esim sun. Top 3 huulipunaa, poskipunaa, meikkivoidetta, hajuvettä, hiustuotetta, vaatetta, kenkää, harrastusta, vapaa-ajanviettotapaa yms… mitä mieleesi ikinä juolahtaakaan…😊

hei jooo, mieletön idea. teen tän :) <3

Raksaprojekti, ruoka, arki, lapset, matkailu
Tuntuu että meikki, koru ja sisustusjuttuja tulee nykyään joka tuutista, ja ne jää minulta useasti lukematta…
<3

Kaikki käy , sinä tunnut osaavan melkein alalta kuin alalta jotain . Vaatteet ja värit kiinnostaa aina, sekä mustat että pastellit ym. Niistä oletkin välillä aina maininnut mutta kirjoittele lisää kun siltä tuntuu :) :). Myös tyttöjen ..
Oikein Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta 2019 teidän koko perheelle & kaikille ystävillenne !

Kaikki käy mut erityisesti tykkään päivä mun kanssa – ja ruokajutuista! :)

Kaikki kiinnostaa mut erityisesti rakennusprojekti ja päivä mun kanssa postaukset :)

Lapset, rakennusprojekti ja päivä mun kanssa-postaukset

Ruoka ja leivonta kiinnostaa aina! Varsinkin helpot ja nopeat reseptit olisi kivoja sekä sellaiset, mitkä pystyy toteuttamaan opiskelijabudjetilla.

Ruoka juttuja, sisustusta ja tietenkin sitten talon rakennukseen liittyviä juttuja. Myös lapsiin ja esim ihonhoitoon liittyvät kiinnostaa :)

Sästäminen lapsiperheessä :)

Olisi kiva kuulla mikä sun miehestä on parhainta sussa. Pieni video teiän perheen tekemästä arjen tapahtumasta vois olla mukava myös.

Mä odottelen vielä sitä crossfit postausta :)

Sama täällä!

<3

Toivottavasti podcastit ei syrjäytä blogeja, mä monta kertaa mieluummin luen kuin kuuntelen, lapsiperheen elämään sisältyy ääntä niin paljon että jää kuunneltavat jutut vallan kuuntelematta kun mieluummin vaan nauttii hiljaisuudesta jos siihen on mahdollisuus. Lähes kaikki sun listaamat teemat kiinnostaa, muoti ja kauneus ehkä vähiten noista, mutta ne pystyy skippaamaan helposti :)

Kaikki aiheet mitkä kirjoitit. Lasten jutut tai miten teillä selvitään haastavista tilanteista, kuten uhma ja kiperät kysymykset! Turvallisuus kotona, autossa,reissussa jne. Ihana blogi,tykkään ❤️

Kiitos näistä <3

Kaikki lapsiin liittyvä kiinnostaa ja ruokajutut myös! Lisäksi teidän tavallinen arki, reissut kotimaassa ja ulkomailla on kivoja ja kiinnostavia aiheita lukea :)

Jee, ihana kuulla :) <3

Kaikki sun postaukset tulee luettua, mut lemppareita on varmaan sisustus, ”my day” ja matkustelu postaukset :)

Kiva kuulla :) <3 Kiitos!

Aina tulee luettua kaikki postaukset, tää blogi on ainoita mitä nykyään tulee luettua. ❤️ Mielellään kuulisin taloprojektista, lapsista, matkailusta sekä reseptivinkkejä. 😊 Myös my day – postaukset on kivaa luettavaa!

voi miten kiva kuulla, kiitos <3

Mä tykkään kaikesta ja ne mistä en tykkää tai ei kiinnosta voin jättää lukematta! Mutta kaikkein parasta sun blogissa on lämminhenki, vaihtelevuus ja aitous :)

Ihana kuulla, kiitos tosi paljon <3

Mä oon tykännyt tosi paljon kaikesta tähän astisesta sisällöstä ☺️ tykkään siitä että välillä syvennyt miettimään asioita vähän syvemmin ja välillä on vähän kevyempää luettavaa vastapainona. Oon saanut paljon vinkkejä kaikesta sun blogissa ja jos jotkut aiheet ei oo niin kolahtanut, niin oon jättänyt lukematta. Postauksien aiheiden lukeminen aika lailla vaihtelee sen mukaan että mikä itsellä on sillon ajankohtaista, että mikä kiinnostaa eniten silloin. Harvemmin jätän postausta lukematta, usein kuitenkin osuu aina kaikki hyvin kohdilleen ☺️ luen usein näitä nykyään vähän jälkijunassa kun arki on hektistä, mutta ompahan sitten useanpi postaus luettavana ☺️ ainut mikä häiritsee on se että kommenttiin vastausta täytyy käydä vilkuilemassa vähän väliä, en tiedä onko tähän saatavailla mitään ilmoitusmahdollisuutta tms? Muistan että joku sitä joskus aiemminkin täällä kyseli ja ois mukava lisä kyllä ☺️

Heippa <3 Kiitos kun luet.. ja ihana kuulla, että aiheet kiinnostaa :) Hei joo mun pitää taas kysellä, että saisiko kommentteihin jonkun vastaushomman, koska toi on kyllä turhauttavaa.. Helpottaisi myös meidän yhteydenpitoa, kun tietäisi aina milloin toinen vastaa <3 Mä selvittelen. :)

Löysin vasta juuri tieni sun blogiin, mutta tämä on kyllä niin kiva! 🤩 Eniten haluisin lisää muotiin ja kauneuteen, matkustuseen ja sisustukseen liittyviä postuksia. Vastapainoksi syvemmät pohdiskelut on hyvää luettavaa! Minua kiinnostaisi päästä myös enemmän sun arkeen, eli kertoisit jotain arkipäivän rutiineja. Ja toivepostauksena olisi myös, että miten pääsit näyttelemään esim salkkareihin, mistä aloitit ja niin edespäin. Oikein kiva blogi, kuvia vielä lisää niin on ihan täydellinen!! 💖

Kiitos ihana viesti :)<3<3<3

Heippa!
Mydayt, reseptit, asut, lapset&kasvatusfilosofia, mikko kertoo, meikit, kokkailu, sisustus kiinnostaa kovasti. En muista ootko tehnyt, mutta ”instagram-kuvien behind the scenes” olis myös tosi hauska.

Jeee, kiitti :) Hei joo mä teen pian taas tollasen IG kuvien takaa tyyppisen! :)

Tää blogi on mukava sekoitus kaikenlaista! Kiva lukea, kun aihepiirit vaihtelee, mutta on kuitenki sellasia arkisia usein :) Eniten noista kiinnostaa sisustaminen/rakennusprojekti, syvällisemmät pohdinnat, matkustelu ja ”päivä mun kanssa”-tyyliset postaukset :)

Ihana kuulla, kiitos :) <3

Niin ja ruoka tietysti 😂

<3

Sisustaminen ja ruoka :-)

Jihuu :)

Lapsista :)

<33

Rakennnusprojektista ja pääkaupunkiseudulta vinkkejä, sillä muutamme sinne piakkoin!

Hei okei :) :)

Rakennusprojekti kiinnostaa.

Kiva kuulla :)

Olisi ihanaa jos tekisit sun lapsista ja kirjoittaisit sun päivästä ja sun sisustuksesta.

Kiva kuulla <3

Moikka ihana Sara. Mä niin tykkäisin lukea teidän perheestä lisää, kun olette niin ihania kaikki. Olette ihana pari, tulen aina hyvälle tuulelle teistä ja teillä on niiiiiiiiin suloiset lapset <3 Kaikkea hyvää teille jatkossakin.

Voi miten ihana kuulla <3 Kiitos mielettömän paljon! Kaikkea hyvää myös sinne!!! :)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *