Yleinen

Donkey DUO/MONO

21.1.2016 Teksti: Sara Parikka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heippa! Lupailin teille postausta Bugaboo DonkeyDuon käyttökokeumuksista ja halusin toteuttaa sen mahdollisimman pian, sillä käsitin että muutamat teistä on juuri rattaidenosto aikeissa. Hintaahan rattailta tosiaan löytyy, joten varmasti on kiva kuulla onko ne mielestäni sen arvoiset. Ainakin itse oletan miltein täydellisyyttä, jos hinta on suolainen verrattuna muihin merkkeihin. Toteutan postauksen listatyyppisesti, jotta vältytään sillisalaatilta. Laittakaa lisäkysymyksiä kommenttina tulemaan, niin vastailen parhaani mukaan.

Kuvat ovat nyt Bugaboo Donkey monoista, kun olin vain vauvan kanssa kävelyllä. Blogissa tullaan varmasti enimmäkseen näkemään duo rattaat ainakin nyt parin vuoden ajan. Pian täytyy hankkia lisävarusteluna ainakin mukiteline. Kahvikuppi kulki kyllä suht vakaasti myös korissa.

Oon huomannut, että kaikissa rattaissa menee hetki, että ne tulee tutuiksi ja hiffaa miten niitä tulee käyttää. Joten kannattaa antaa hetki aikaa, oli rattaat sitten mitkä tahansa. Kaiken kaikkiaan oon älyttömän tyytyväinen näihin uusiin rattaisiin. Tässä listausta! :)

+ todella kevyet ja mukavat työntää

+pyörät on erittäin hyvät ja liikkuvat

+työntöaisaa voi säätää mieltymyksen mukaan

+selkeä logiikka, valkoisista klipseistä toiminnot tapahtuu

+kuomu tulee niin pitkälle, että ei välttämättä tarvitse mitään linaa (tässä kuvassa ferm livingin liina)

+mieletön ominaisuus on se, että vaunut saa sopivaksi 1 (mono) ja 2 (duo) lapselle, eli todella pitkä käyttöikä

+voi halutessaan työntää/vetää vaunuja kahdella renkaalla.. tämä toiminto on suunniteltu haastavaan maastoon, kuten hiekkaan tai lumeen.

+rattaisiin saa turvakaukalon kiinnitettyä ja voi myös hankkia seisomalaudan taaperolle. Tämä tullaan varmasti hankkimaan! :) Sitten kesällä voidaan liikkua myös mono vaunuilla ja lisätä seisomalauta Matildalle.

+tuplakoossa olessa ollaan mahduttu kaikista ovista liikkumaan, ketterän levyset

+kaikki kankaat saa irti ja pesuun

+kaikki vaunuissa on loppuunasti mietittyä ja hiottua

+mielestäni hyvännäköiset vaunut ja kaunis design

-täytyy myöntää, että mietin päänipuhki miinuksia ja ehkä yksi liittyy vaunukoppaan. Se on aika isohko ja olenkin huomannut, että jotkut ovat ostaneet sinne sisälle erillisen vaunupussin. Toisaaltaan taas vaunukoppa on sen kokoinen, että vauva mahtuu varmasti pitkään siinä nukkumaan. Koppa ei onneksi ole painava, joten sitä saa helposti käsiteltyä.

-hinta. Itse tosin olen valmis maksamaan, jos kyseessä on hyvä tavara. Tämän tuotteen etuja on ehdottomasti sen pitkä käyttöikä ja hyvä jälleenmyyntiarvo.

-Duo mallissa tavarakori ei ole mikään älyttömän iso.. mahtuu kylläkin laukku ja ostoksia. Mono mallissa on sivu-tavarakori, jolloin tavaratilaa on paljon!

+/-haalistuminen auringissa? Tästä en ole kyllä yhtään varma.. mutta haalistuuko bugaboon kankaat helposti? Jos jollain on kokemusta, niin mielellään kuulisin, sillä kesällä tulee varmasti säilytettyä rattaita välillä auringossa. Omien bugaboo bee rattaiden kankaat ei ainakaan viime kesän aikana haalistuneet..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA