me

erityisen ihana perjantai

27.4.2018 Teksti: Sara Parikka

Moi <3 Taisin sanoa viime viikolla IG storyssä, että joinain viikkoina on erityisen ihanaa kun alkaa viikonloppu. Tänään on sama fiilis. Vaikka rakastan työtäni, niin oon pyrkinyt karsimaan ilta-, sekä viikonlopputöitä. Helposti huomaan, että töitä tulee tehtyä pitkin päivää ja vähän huomaamatta. Sama homma somen kanssa, siellä on tullut roikuttua välillä ihan liikaa. Nooh, anyway tämä karsinta on johtanut siihen, että ”työaikana” teen entistä tehokkaammin töitä ja pyrin saamaan kaiken mahdollisen tehtyä ennen iltaa/viikonloppua. Sitten kun ”vapaa” aika alkaa, niin sitten se tosiaan alkaa. :) Luulen, että tästä syystä viikonloppu tuntuu nykyään erityisen ihanalta. Onko teillä sellaiset duunit mitkä pystyy jättämään töihin? Nykyään tuntuu, että aika moni painii sen kanssa kuinka työt vain jatkuu ja tulee helposti kotiin. Mailia kurkitaan pitkin iltaa jne.. Tunnistatteko te tämän, vai miten teillä menee? Vaikka nykyajan duunit tarjoaa paljon joustoa ja mahdollisuuksia, niin on sillä myös omat varjopuolensa.

Tänään starttasi ihanan erilainen viikonloppu. Kirjoitan hotellihuoneesta Helsingistä (!!!). Otetaan todella harvoin hotlahuone, mutta välillä se on kyllä ihanaa ja helpottaa älyttömästi logistiikkaa lasten kanssa. Meillä menee tytöt tänään Mummin & Vaarin luokse yökylään ja me mennään ystävän 30v juhliin. Yö hotlan lakanoissa ja aamulla tietty valmis aamupala, jes!<3. Mun aamu oli myös kivan erilainen, kun pääsin vierailemaan Elle loves Metti Forssel ohjelmaan. Infoan teille, kun jakso tulee ulos. ;) Kuvausten jälkeen kävin muutamassa showroomissa, jonka jälkeen piipahdin äidin luona. Nyt odottelen Mikkoa joka on kuskaamassa tyttöjä. Sinänsä tämä spessuperjantai tuli hyvään saumaan, koska meillä on tänään 4v hääpäivä. <3 x 4!

Huomenna näen pitkästä aikaa rakasta ystävääni Ainoa ja lähdetään kahdestaan Hotelli Sveitsiin. <3 Ihanaaaaaa! Kunnon laatuaikaa ja rentoilua. Meidän viikonloppua voi seurata mun IG:stä johon pyrin päivittämään ainakin storyn puolelle. :) Su, ma ja ti meillä onkin sitten vapaata tyttöjen kanssa ja suunnitelmissa on nähdä perhettä, herkutella ja viettää tietty Vappua!

Mukavaa viikonloppua teille kaikille! <3Sara

ps. kuvat tältä päivältä.. Sain nuo korvikset Mikolta hääpäivälahjaksi <3 

housut & paita / ginatricot *

kello & rannekoru / Cluse*

kengät / Nike*

korvakorut / Pernille Corydon

*saatu

Kommentit (10)

Hei sara voisko taas laita firjoita?

Onnea onnea ja loppuelämäksi yhteisiä vuosia teille 💖

Onneksi olkoon tiedän hääpäivän johdosta! 🙂 <3 tää blogin on super kiva Lukea!

KIIIIIITOS :)
Hei ihanaa kuulla <3 Mukavaa viikonloppua!!

Onnea! Meillä mieheni kanssa treffi-ilta ❤ Joskus tosiaan perjantai tuntuu erityisen ihanalta. Niin kiva blogi sulla!

oi ihanaa <3<3 Kiitos paljon :)
Ihanaa viikonloppua!! :)

Hyvää hääpäivää :)

kiitos <3

En koskaan käy vauvapalstoilla.. Mutta oli pakko kurkata tämä.. :D hahahhahha tiedän aikasen monta paikkaa mihin rahani mielummin laittaisin kun IG :D En myöskään usko, että kovinkaan moni yritys tekisi kanssani töitä mikäli IGn seuraajat olisi ostettu. Kun on yritysprofiili IG:ssä niin sieltä saa ulos kaiken datan jne :)
Huoh, elämä on paljon helpompaa jos blokkaa kaiken turhan negan pois. :)

Hei sara voisko taas laita firjoita?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *