työelämä

eventit

2.5.2019 Teksti: Sara Parikka

Moikka! <3 Oliko teillä ihana vappu? Mä menin totaalisesti päivissä sekaisin ja eilen oli niin vahva sunnuntaifiilis. :D Tänään oon ollut ihan kohmeinen ja jotenkin h i d a s . Onneksi olin tehnyt itselleni pitkän to do -listan, jonka kimppuun kävin heti aamusta. Ei tarvinnut paljoa miettiä, kun vaan etenin kohta kohdalta. :D Noi to do -listat on muuten ihan parhaita tällaisessa heiluvassa työssä, jossa töitä voisi vaan jatkaa ja jatkaa. Olen huomannut, että mun kannattaa etukäteen määritellä mitä kaikkea pitää ainakin tehdä, jotta ne oleellisimmat tulee hoidettua. Usein kaikki tylsempi jää nimittäin laahaamaan, jos sille ei varaa aikaa.

Kurkkasin toukokuun kalenteria eilen kunnolla läpi ja näyttää aika täydeltä. Onneksi Mikko jää lomalle loppukuusta, koska muuten lastenhoidon kanssa olisi enemmän haasteita. Meillä on tytöt 15pv kuukaudessa päiväkodissa ja nyt on sellainen kuukausi, että piti sumplia tarkemmin koska vapaat on hyvä pitää. Toisaalta on kiva vetää ennen kesälomaa kunnon spurtti.

Keväällä on myös paljon tilaisuuksia, joihin tulee kutsuja ja joissa olisi luonnollisesti hyvä vierailla. Monesti saman päivän aikana on monta eri tapahtumaa, jolloin voi käytännössä pomppia eventistä eventtiin. Pidän tällaisia päiviä todella harvoin ja käyn edelleen harkitusti tapahtumissa. Parasta on päästä tapaamaan yhteistyökumppaneita (usein on ollut tilanne, että olen viestitellyt kuukausia tai jopa vuosia jonkun asiakkaan kanssa ilman tapaamista) ja saada kasvot ”työkaverille”. :) Juuri niin kävi muutaman viikon takaisessa Ideal Of Sweden:in tapahtumassa! Ehdin olemaan siellä vain hetken, kun piti lähteä lasten luokse. Oli silti ihana tavata livenä Ideal Of Swedenin porukkaa. :)

Yritän myös aina päästä niihin tapahtumiin jotka kiinnostavat minua erityisen paljon, kuten huomenna muutama mielenkiintoinen. Mietin myös, että kasaan Salkkareista tarkemmin postausta pian.. niin samalla tuli mieleen, että kiinnostaisiko teitä kuulla tarkemmin mitä työni pitää tarkalleen ottaen sisällään tällä hetkellä? Mistä päivät koostuu jne? :) Monet ovat tätä multa kysyneet ja mieluusti nappaan teidät mukaan mun työpäiviin. :)

Mukavaa torstaita ja hei enää huominen, niin sitten on viikonloppu! <3Sara

..ja hei sarjavinkki viikonloppuun on QUICKSAND. Oon aivan koukussa! Netflixin ensimmäinen ruotsinkielinen netflix original sarja.. ;) 6 x 45min!

*kuvat on otettu Ideal Of Sweden:in tapahtumasta / valokuvaaja @susannanordvall / www.susannanordvall.com

*mun stooreissa on tänään alekoodi Ideal Of Sweden:iin.. Kurkkaa sieltä, jos kiinnostaa! :)