fashion

Culottes farkut

21.4.2019 Teksti: Sara Parikka

Heippa! Kerroin muutama postaus takaperin (tämä), että löysin Berliinistä jotakin kivaa. Ajattelin vielä pari vuotta sitten, että culottes housuja tai saatikaan farkkuja minulla ei tulla näkemään. Pikku hiljaa olen alkanut lämmetä ajatukselle ja muissa materiaaleissa olen fiilistellyt tätä mallia jo pidempään. Silmiini osui aivan ihanat culottes -farkut jotka on high waist mallia, napakat vyötäröltä ja takapuolesta, mutta samalla ihanan rennot päällä. Yritin kurkkia löytyisikö farkkuja h&m netistä, mutta ei ainakaan vielä osunut silmiin.

Olen kerännyt pinterestin täyteen inspiration -kuvia siitä miten tätä farkkumallia voi yhdistää erilaisiin asuihin. Kannattaa muuten kurkkia pinterestiä tai googletella erilaisia vaatekokonaisuuksia, koska niistä saa niin paljon vinkkejä. Olen tajunnut miten omasta vaatekaapista löytyy melkein aina kaikki tarvittavat vaatteet. Suosikkejani ovat tällä hetkellä juurikin nämä culottes malliset housut ja midi mittaiset hameet.

Sneakkerit ovat ykköset, jos ajattelen kenkiä.. Mutta nyt olen alkanut miettimään sandaaleja ja erilaisia avokkaita. Pitääkin siivota eteisen kaapit pian ja järjestellä talvikengät piiloon. Samalla voisin tarkistaa millaisia kevyitä kenkiä omasta takaa löytyy.

Tänään suunnataan äitini luokse syömään tortilloja ja siskoni on ilmeisesti leiponut jonkun ihanan suklaakakun. NAMI! Multa jäi leipomiset tämän pääsiäisen osalta, mutta herkkuja on vedetty senkin edestä. :D Irtojäätelöbuumi on stratannut taas kun lämpö saapui. :D

Hei ihanaa pääsiäistä! <3Sara

kengät / björn borg*

farkut ja neule / h&m

takki / na-kd*

laukku / marimekko

korvikset / pernille corydon

*saatu

Suosittelemme