Yleinen

fatboy love

22.3.2015 Teksti: Sara Parikka

Moi!

Hommattiin fatboy stockan hulluilta päiviltä jo useita vuosia sitten, kun haluttiin olohuoneeseemme kunnon löhönurkkaus. Edellisessä asunnossamme fatboy oli parvekkeella ja siinä tuli loikoiltua+otettua aurinkoa. Parvekkeella fatboy ei ole mennyt miksikään. Uskomatonta miten hyvässä kunnossa se on neljän käyttövuoden jälkeen. Tällä hetkellä fatboy on terassillamme, mutta muutama kerta viikossa otetaan se sisälle ja Matilda saa pomppia sekä riehua sen päällä. Aina jos meillä on ollut lapsia kylässä, niin fatboyleikit ovat olleet heistä parhaita! Monesti sohvapöytä työnnetään pois tieltä ja fatboy asetellaan niin että sohvalta voi pomppia siihen. Nyt fatboyta tulee käytettyä meillä entistä enemmän, kun Matilda pitää siitä niin kovin. Pitää siirtää se ehkä vakkaristi sisälle. Ootteko te säkkituolien ystäviä? <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (11)

Ne on benettonista :) On kyllä kivat! Sieltä meillä on muutamat tommoset kukkapökät!

Oi vähänkö ihana nurkkaus<3 ja juu mäkin oon kovasti säkkituolin ystävä, ne on ihania! Ja ihanaa sunnuntai päivää Sara<33!

Saaks sun blogista ottaa kuvia?!? Instan,vastaa ny vaan että ei tai juu :)

no ei mielellään. :) kuvia löytyy paljon netistä.

Oi,säkkituolit on ihan parhaita! <3 Ja toi näyttää kyl sellaselta "hyvälaatuselta" mulla on vaa sellane aika liukas pallero :D Mut pakko vaan viel sanoo että tää sun blogi on paras mitä tiiän <3

Ihana nurkkaus ja muutenki teidän uus koti on ihanasti sisustettu

Kiva blogi sulla! ♡ Ootko muuten enää Venlan kanssa väleissä?

Säkkituolit on kyllä kivoja. Haaveilen omasta fatboysta, sijoitan sitten siihen kun löytyy riittävästi ylimääräistä rahaa, ne on niin kalliita. Kiva kuulla, että teillä on kestänyt hyvin :) Ja toi teidän matto on kyllä kanssa kivan näköinen.

<3 Wilma

Joo ne on kyllä aika kalliita :/, mutta ainaski meillä ollut sen arvoinen :)

Olen säkkituolin ystävä ku oon tehny ite ittelleni säkki tuolin

Vähän aiheen vierestä, mutta mistä noi Matildan housut on? Aivan ihanat, oon yrittäny ettiä omalle tytölle ton tyylisiä :)

Ne on benettonista :) On kyllä kivat! Sieltä meillä on muutamat tommoset kukkapökät!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *