Yleinen

harmaan sävyt

15.12.2014 Teksti: Sara Parikka

MOI!!!

Meillä on superhyvä viikonloppu takana. Saatiin kämppä myytyä ja nyt uusi kiikarissa. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja päästään alkuvuodesta remppailemaan+muuttamaan. Voi tätä innostuksen määrää! Tämä tietää myös paljon lisää sisustuspostauksia.. mitkä oli alunperin iso syy tälle blogille, mutta matkanvarrella ne ovat tippuneet oikeastaan minimiin. Myös muutama mukava sisustusprojekti keväällä tulossa, joten sillä saralla on ainakin hommaa. Nyt pitäisi selvitellä järjettömän paljon kaikkia asioita ja tietysti hoitaa myös jouluvalmisteluja sekä viikonlopun ruotsin matkaa.

Huomenna tulee postausta Matildasta, kun monet teistä aina tytöstä kyselevät.. ja ihana niin. Huomiseen <3 Sara

ps. asu viime viikolta.. melkoisen harmaa painotteinen :D tykkäättekö, vai saisiko olla väriä piristämässä? ..jouduin sulkemaan ton kommentoinnin, koska mulle tulee 150 spämmiviestiä päivässä :( Toivottavasti jaksatte kuitenkin kirjautua ja kommentoida sitä kautta! Kiitos!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

Kommentit (10)

Kiitos!!! :) Tosi paljon forever21 :)

Kiva, että on tulossa paljon sisustuspostauksia, niitä odotan jo :)
Asusi ei oo liian harmaa :) Mä tykkään kyllä tosi paljon harmaista vaatteista ja asukokonaisuuksista erityisesti syksyllä ja talvella. Keväällä ja kesällä on sitten kiva kaivaa esiin kirkkaampia ja raikkampia värejä ja vaatteita.

<3 Wilma

Kiva kuulla, että siellä odotellaan sisustusjuttuja..niin mäkin!!! :D joo kyllä mullakin kummasti piristyy vaatteiden väri aina kevään koittaessa.. vois yrittää joku päivä pistää jotain tosi värikästä :D Kivaa viikkoa Wilma<3

Ihana kuulla että saitte kämpän myytyä! :) Uusi vuosi ja uudet kujeet! Asu on kiva, mun mielestä harmaa on aina kiva väritys niin vaatteissa kun sisutuksessa! Mutta toki harmaa ulkoilma onki asia sit erikseen..
Kivaa kun tulee huomenna postausta pikkusesta <3 Ps. Toka alin kuva on ihan mun lemppari! Oot kaunis :)

KIITOS<3 tulinpa hyvälle mielelle sun kommentista. Joo toi harmaa ilma ei kauheesti houkuttele :D kivaa viikkoa!!

Odotan jo innolla tulevia sisustuspostauksia uudesta kodistanne! Hirmu samanlainen tyyli näyttäisi sulla olevan kun itsellä niin kiva saada vähän lisä inspitaatiota :)
Hyvää joulun odotusta koko perheelle :)!

JEE! mäkin odotan niin paljon :D Kiitos, ja ihanaa joulun odotusta sinnekkin <3

Moikka!
Onnea asunnon myynnistä, itse tiedän että se on kamalaa hommaa, tai no raskasta..
Meillä ollut Helsingissä kohta 2 vuotta 3h+k myynnissä ja ostajat ovat todella hävinneet jonnekkin…
Nyt jouduttiin mieheni kanssa muuttamaan olohuoneeseen,koska lapset tarvitsivat omat huoneet :(
Odotan innolla Matildan huoneen sisustus postausta :D (voin ottaa vinkkei Jannikan huoneeseen ;) )
Onko teillä kiikarissa jo uusi asunto?
Ihanaa Joulun odotusta teille <3

Kiitos <3
Joo siis mä erehdyin luulemaan, että sen kun "myydään oma ja ostetaan uus".. öö ei menny ihan niin :D yllättävän stressaava projekti. Voi tsemppiä teille kovasti :) Onneksi sopu sijaa antaa! Ja varmasti se sopiva ostaja vielä löytyy :) Uusi asunto on kiikarissa ja hyvässä lykyssä päästään alkuvuodesta muuttamaan. Kerron ja päivittelen tilannetta :) Ihanaa joulunodotusta teidän perheelle <3

Sulla on Sara ihania vaatteita!!! Mistä ostat sun vaatteet?

Kiitos!!! :) Tosi paljon forever21 :)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *