Yleinen

Heippa Joulu

27.12.2014 Teksti: Sara Parikka

Oon niin on/off tyyppi.. Nyt kun Joulu on ohi tekis heti mieli ottaa koristeet pois ja suuntaa kohti uutta vuotta. En yhtään jää fiilistelemään Joulutunnelmaa.. justhan se meni! Naureskelin just Mikolle, että saatan jo marraskuun alussa alkaa koristella kotia, juoda glögiä ja kuunnella joulumusiikkia, mutta saman tien kun Joulu on vietetty oon valmis sanomaan sille ”heipat”. Onko tuttua, vai ootteko vielä joulutunnelmissa? Ehkä joulusta jäi kuitenkin tietynlainen rauha ja nää välipäivät on ihana viettää loikoillen ja leffoja katsellen. Tänään kylläkin lähden äitini ja Matildan kanssa pyörähtämään aleissa.

Tässä kuvia muutaman päivän takaa kun aurinko paistoi ihanasti parvekkeelle. :)

Hei jouduin ottamaan tuon kommentoinnin taas pois, kun tuli 500 spämmiviestiä Joulun aikana :( Ennen kuin saadaan siihen oikea filtteri, niin joudutte taas kirjautumaan ennen kommentointia. Olin jo niin iloinen kun kommentoinen ja vastailu pelasi, koska se on tän jutun ydin. Tästä pääsee kirjautumaan/luomaan tunnuksen.

<3 Sara

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (6)

Hehee tuttua juttua :D
Samoin ihanaa lauantai iltaa sinne <3

Moikka.
Ite purkasin joulun jo. =)
Nyt odotellaan uuttavuotta ja pääsiäistä ♡
Mistä toi paita on? Aivan ihana ♡

Hehee siellä siis sama homma kun täällä ;) Se on ginatricotista joku 4vuotta vanha :D Kiitos! <3

Hihii täällä aivan samoilla fiiliksillä. Jotenkin olo ei oo enää yhtään jouluinen.. Ainut mitä joulu koristeita jätin oli, lapsen huoneen ikkunassa oleva tähti. Itse myös voin sen fiilistelyn aloittaa jo hyvinkin marraskuussa, mut heti joulun jälkeen tulee into ehkä vaihtaa järjestystä, laittaa koti taas normi kuntoon.. Alkaa odottaa uutta vuotta ja tehdä pikku siivous joululta.. :)

Joo, mun mielestä tähdet on just niitä ainoita juttuja mitä en miellä pelkästään jouluun :) Ihanaa kun kohta taas uusi vuosi edessä :)

Mie oon kans ihan samanlainen! :D hössötän joulua ja juon litratolkulla glögiä jo tyyliin lokakuun lopusta, mut sit kun joulu on ohi niin viimestään tapanina oon jo ihan arkisissa fiiliksissä! Mut luulen et se on aika yleistä, kaikki alkaa valmistautumaan uuteen vuoteen ja tietty aleihin ;)
Kivaa lauantaita sinne! <3
Ps. Harmi toi kommenttijuttu!! :(

Hehee tuttua juttua :D
Samoin ihanaa lauantai iltaa sinne <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *